Obavijesti

Twitter komentar koji je film lansirao u vrh popularnosti!

Twitter komentar koji je film lansirao u vrh popularnosti!
21

Saznajte kako je jedan jedini komentar na Twitteru lansirao film "ParaNEnormalna aktivnost" u sam vrh popularnosti!

Film „ParaNEnormalna aktivnost“ koji uskoro stiže i u naša kina, svoju promociju temelji na jednom jedinom komentaru s Twittera, zbog kojeg je film već u prvom vikendu prikazivanja dostignuo drugo mjesto na listi najgledanijih filmova!

Osoba koja je postavila komentar na Twitter nije filmski kritičar, ne radi u filmskoj branši, a nije čak ni na amaterskoj blogerskoj razini! Da stvar bude bizarnija, autor komentara je u tom trenutku imao svega 43 sljedbenika! 

No, da vas ne držimo dulje u neznanju, komentar koji je poslužio za promociju filma je "Funniest movie ever!", odnosno u prijevodu: najsmiješniji film ikada!

ParaNEnormalna aktivnost“ urnebesna je parodija na poznate hororce - "Paranormal Activity", "The Devil Inside", "Sinister" i "The Last Exorcism" koji su mnogima utjerali strah u kosti! Malcolm i Keisha uselili su u svoju kuću iz snova, ali vrlo brzo otkrivaju da nisu sami, te da u kući živi demon. Vrlo brzo Keisha postane opsjednuta, a Malcolm traži pomoć kako se ne bi ugrozio njihov seksualni život. Tako se Malcolm obrati svećeniku, psihijatru i timu istjerivača duhova za pomoć... Hoće li uspjeti istjerati demona iz Keishe i cijele kuće, pogledajte u parodiji godine!

Uvjerite se u istinitost gore navedenog Twitter komentara i od 21. veljače pogledajte film u kinima te sačuvajte idući link jer ćete na njemu uskoro moći rezervirati svoje ulaznice!

http://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/paranenormalna-aktivnost/2514/20130208

Dobra zabava i puno smijeha zagarantirani su uz Marlona Wayansa, glavnog glumca i scenarista filma, koji je već mnogo puta dokazao je kralj ovog žanra!


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...