Obavijesti

U lipnju All Energy Expo i Regional Energy-Tech Summit

U lipnju All Energy Expo i Regional Energy-Tech Summit
1

Od 16. do 18. lipnja održati će se prvo izdanje "All Energy Expo" specijaliziranog sajma energetike, tržišta energije, elektrostrojarstva, industrijske automatizacije

U organizaciji britanske tvrtke FOSCROT i međunarodnih partnera, Energo Media Servisa i Saveza za energetiku Hrvatske od 16. do 18. lipnja u Hypo Centru održati će se prvo izdanje Specijaliziranog sajma energetike, tržišta energije, elektrostrojarstva, industrijske automatizacije, elektronike, računalnih i inteligentnih sustava "All Energy Expo" i "Regional Energy-Tech Summit" posvećen stručnoj diskusiji o novim tehnologijama i investicijama.

Područja sajma jesu energetika (s posebnim naglaskom na naftu, plin te proizvodnju električne energije iz svih izvora), tržište energije, elektroenergetika, elektrostrojarstvo, industrijska automatizacija, elektronika, računalni i inteligentni sustavi. 

Specifični industrijski sektori sajma su sustavi za istraživanje, eksploataciju, skladištenje i distribuciju nafte i plina, sustavi i postrojenja za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije te pripadajuća oprema, elektromotorni pogoni, električna oprema srednjeg i niskog napona, tehnologije za izgradnju termoelektrana, hidroelektrana i elektrane koje koriste obnovljive izvore energije te povezana industrija, energetski, distributivni, mjerni i specijalni transformatori i transformatorske stanice, generatori i motori, uzbude i regulatori napona, elektromotori i elektromotorni pogoni, visoko-, srednje- i niskonaponski aparati i sklopovi, pogonska i mjerna tehnika, industrijska automatizacija, elektronika, računalni i inteligentni sustavi. 

Izložbeni dio jest regionalna i međunarodna platforma koja povezuje vlasnike projekata i pružatelje rješenja investitorima i kupcima iz javnog i privatnog sektora. Na sajamskom dijelu očekuje se debitiranje i nekih od najnovijih tehnologija u području energetike. 

Savez za energetiku Hrvatske ove će godine dionicima regionalnog energetskog sektora pružiti jedinstvenu priliku za upoznavanje sa svojim kolegama te razmjenu znanja, tehnologija, najboljih praksi i novih oblika suradnji koje će promicati napor za bolju energetsku budućnost.

Konferencijski dio sajma na jednom će mjestu okupiti svjetske čelnike, međunarodne kreatore politika, stručnjake, ulagače iz javnog i privatnog sektora te predstavnike medija koji će zajednički raspravljati o tehnološkim rješenjima za buduće energetske izazove.

Razlozi zašto sudjelovati? Predstavite svoju tvrtku, tehnologije i proizvode vlasnicima projekata i kupcima iz javnog i privatnog sektora; zauzmite vodeću poziciju u budućem energetskom tržištu; pristupite energetskim liderima i donosiocima odluka te se upoznajte s njihovim politikama; umrežite se; prilagodite svoj poslovni profil stranim tržištima; dođite do više od 10.000 stručnih posjetitelja; iskoristite korist značajnog medijskog praćenja događaja te izložite svoj brend pred više od 500.000 posjetitelja portala croenergo.eu i unutar kataloga sajma u nakladi većoj od 10.000 primjeraka.

Sve dodatne informacije možete dobiti klikom na LINK ili putem Informativnog centra Saveza za energetiku Hrvatske na telefonski broj +385-1-6441-445, +385-1-6441-435 ili slanjem upita na allenergyexpo@croenergo.eu.

Više o temama vezanim za energetiku i održivost potražite ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"