Komentari 0

U prosincu posjetite najzanimljiviji grad u zemlji!

U prosincu posjetite najzanimljiviji grad u zemlji!

Provedite zimu u Opatiji uz klizanje uz more, potoke čokolade i rezidenciju Djeda Božićnjaka. Bit će to ovog prosinca najzanimljiviji grad u zemlji

Opatija će ovoga prosinca biti najzanimljiviji grad u zemlji: teći će ovdje potoci čokolade, sklizat će se uz more, klinci će upoznati Djeda Božićnjaka, a njihovi roditelji će Novu godinu dočekati uz nezaboravne hitove Parnog valjka.

Drugi vikend prosinca, točnije od 07.-09.prosinca Opatija postaje najslađi grad jer se u njemu odvijaju Dani čokolade: bit će ovdje slatkih iznenađenja i za velike i za male. Novost je ove godine kombiniranje čokolade i vina, velika prodajna izložba raznih proizvođača čokolade na Ljetnoj pozornici, pizze s čokoladom, degustacije čokolade, dječje predstave… Čokolada nije samo slatka napasna delicija, ona je zdrava i ljekovita jer smanjuje stres, pomaže u sprečavanju srčanih bolesti, jača imunitet, djeluje antidepresivno, ali koristi se i kao afrodizijak.

Ovog će prosinca Ljetna pozornica u Opatiji postati i „zimska pozornica“ jer će od 1. prosinca svi gosti Opatije moću uživati u klizanju na ledu uz more. Klizalište će biti okruženo, za tu prigodu izrađenim,  drvenim kućicama s bogatom gastro ponudom i božićnim darovima. Klince će na Ljetnoj pozornici 6. prosinca tradicionalno posjetiti Sveti Nikola s darovima i slatkišima.

Za sve one koji žele osjetiti kako to izgleda u selu Djeda Božićnjaka, neka se upute na Učku u vikendu od 14. do 16. prosinca. Tada će najmlađi gosti Opatije uživati u „Božićnoj bajci u Parku prirode Učka“ gdje će idilični blagdanski ugođaj i atmosfera zavladati na lokaciji Poklon u Parku prirode Učka (najbolje je do tamo doći automobilima ili autobusima). Na Poklonu će privremeno će taj vikend biti rezidencija Djeda Božićnjaka koji će u njoj primiti dječicu da mu šapnu svoje želje te dobiju darove.

Svi koji još nisu odabrali destinaciju za novogodišnji doček, možda im se svidi novogodišnji doček na otvorenome – na Ljetnoj pozornici gdje će nastupiti uvijek dobro raspoloženi i romantični Parni valjak.

Prvi dan nove 2013.godine dočekajte uz čašu pjenušca s pogledom na more jer će točno u podne na novouređenoj terasi hotela Kvarner opatijski gradonačelnik zaželjeti svima uspješnu i sretnu 2013.godinu. U popodnevnim satima, u hotelu Kvarner organiziran je novogodišnji koncert, po uzoru na onaj slavni bečki, a ulaz je slobodan.

Odaberite jedan od hotela u Opatiji na web stranici www.liburnia.hr