Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U sklopu zadarske Kvartoteke održan i prvi Ultra sonik gastro

Marina Tomašević, Ivica Sikirić Ićo i Jure Brkljača pjevali za zadarsku socijalnu samoposlugu na prvom ULTRA Sonik Gastro festu. Ukupno je otpjevano 34 pjesama i time prikupljeno 1.700 kn. Akcija se nastavlja

PR
Foto: PR

U sklopu prve zadarske KVARTOTEKE koju organizira Soundset Centar  radio, održan je i prvi ULTRA SONIK gastro fest. 

Uz natjecanje ekipa u pripremi roštilja, kupanje, nagradne igre, započela je i humanitarna akcija za zadarsku socijalnu samoposlugu.  Uz Marinu Tomašević, koja je kao i uvijek napravila odličnu atmosferu , svoj doprinos akciji dali su i Ivica Sikirić Ićo, Jure Brkljača i djelatnici Soundset Centar radija i Ultra Sonika te djevojke plesne skupine Ethnotine pjevajući karaoke i time, svakom otpjevanom pjesmom donirali 50 kn za robu koju će, na kraju akcije Ultra Sonik donirati zadarskoj socijalnoj  samoposluzi.

Roštiljali su i košarkaši iz Zadra i Rijeke . 

Ocijenjivački sud: Marina Tomašević, Boris Cijuk i Martin Valek odlučili su da su sve ekipe bile jednako dobre u pripremi roštilja pa su nagrađeni svi sudionici.

Mobilni studio Soundset Centra, nakon lokacije kod HITCH-a  emitirati će program sa Foruma. Već slijedeći vikend  ekipa Ultra Sonik gastro festa seli se u Povljanu, Gajac i Vrsi.

Ovom akcijom Soundset Centar radio  i Ultra Sonik nastavljaju s društveno odgovornim akcijama nakon etno spektakla, povodom Dana državnosti, kojeg su pripremili za Zadrane i turiste koji su bili oduševljeni atraktivnim programom.

Ukupno je otpjevano 34 pjesama i time prikupljeno 1.700 kn. Akcija se nastavlja.

Message