Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U Zagrebu otvorena nova trgovina prirodnih preparata

Zagreb je od nedavno postao bogatiji za još jedan dućan, Herba laboratorija, čija je ponuda upotpunila turističku sliku naše prijestolnice.

Promo
Foto: Promo


Naime, u Radićevoj je ulici prošlog mjeseca otvorena trgovina Herba laboratorija, domaće tvrtke koja se bavi proizvodnjom prirodnih preparata za njegu lica i tijela te dodataka prehrani. Ova mala, obiteljska kompanija na tržištu je prisutna od 2004. godine."Svoje proizvode temeljimo na tradicionalnim, izvornim receptima koji su u našoj obitelji prisutni već desetlječima, koristeći isključivo najkvalitetnije, provjerene biljne sastojke karakteristične za naše podneblje. Također, suvremena tehnologija koju koristimo u proizvodnji omogućila nam je da od bilja čija su iznimna ljekovita svojstva naši preci dobro poznavali, kreiramo suvremene, konkurentne proizvode koji tako postaju reprezentativni dio naše izvorne ljekarničke baštine", ističe Zdravka Lovrić, vlasnica tvrtke.

Kupcima će u dućanu biti prezentirana i povijest ljekarništva na ovom području, dok će u prodajnom dijelu između ostalog naći i Phyto kremu, vjerojatno najpoznatiji proizvod ove tvrtke.

Najnoviji dodatak u ponudi tvrtke linija je za njegu lica pod nazivom Dora, inspirirana glavnom junakinjom Šenoinog romana Zlatarovo zlato u kojem proživljavamo Zagreb 16. stoljeća. Dorin je duh čvrsto utkan u temelje Zagreba, o čemu svjedoči i njezin brončani kip smješten u niši Kamenitih vrata.

"Dora je prikaz ljepote Zagrepčanki nekada i sada. Kako bi glas o Dorinoj ljepoti živio i dalje, uhvatili smo dašak njezine ljepote i utisnuli ga u ovaj proizvod." - koncept je koji prati ovu kozmetičku liniju.

Message