Obavijesti

U Zagrebu otvorena nova trgovina prirodnih preparata

U Zagrebu otvorena nova trgovina prirodnih preparata
3

Zagreb je od nedavno postao bogatiji za još jedan dućan, Herba laboratorija, čija je ponuda upotpunila turističku sliku naše prijestolnice.


Naime, u Radićevoj je ulici prošlog mjeseca otvorena trgovina Herba laboratorija, domaće tvrtke koja se bavi proizvodnjom prirodnih preparata za njegu lica i tijela te dodataka prehrani. Ova mala, obiteljska kompanija na tržištu je prisutna od 2004. godine."Svoje proizvode temeljimo na tradicionalnim, izvornim receptima koji su u našoj obitelji prisutni već desetlječima, koristeći isključivo najkvalitetnije, provjerene biljne sastojke karakteristične za naše podneblje. Također, suvremena tehnologija koju koristimo u proizvodnji omogućila nam je da od bilja čija su iznimna ljekovita svojstva naši preci dobro poznavali, kreiramo suvremene, konkurentne proizvode koji tako postaju reprezentativni dio naše izvorne ljekarničke baštine", ističe Zdravka Lovrić, vlasnica tvrtke.

Kupcima će u dućanu biti prezentirana i povijest ljekarništva na ovom području, dok će u prodajnom dijelu između ostalog naći i Phyto kremu, vjerojatno najpoznatiji proizvod ove tvrtke.

Najnoviji dodatak u ponudi tvrtke linija je za njegu lica pod nazivom Dora, inspirirana glavnom junakinjom Šenoinog romana Zlatarovo zlato u kojem proživljavamo Zagreb 16. stoljeća. Dorin je duh čvrsto utkan u temelje Zagreba, o čemu svjedoči i njezin brončani kip smješten u niši Kamenitih vrata.

"Dora je prikaz ljepote Zagrepčanki nekada i sada. Kako bi glas o Dorinoj ljepoti živio i dalje, uhvatili smo dašak njezine ljepote i utisnuli ga u ovaj proizvod." - koncept je koji prati ovu kozmetičku liniju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način
UŽIVO Rafalei  slijeću na Pleso
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Rafalei slijeću na Pleso

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske