Obavijesti

Dođite na radionice kuhanja jer vam chefovi pripremaju delicije

Dođite na radionice kuhanja jer vam chefovi pripremaju delicije
7

Ususret proljeću i Uskrsu dođite na Gastro.hr radionice kuhanja u Centru Kaptol 29. i 30. ožujka te uz ponajbolje hrvatske chefove naučite pripremati prave delicije

Na zabavnim i edukativnim radionicama Ususret proljeću, koje za sve ljubitelje gastronomije organizira portal Gastro.hr, inspirirajte se za pripremu uskršnje trpeze te naučite spravljati brojna jela koristeći zdrave i svježe sezonske namirnice koje će vam profesionalni kuhari prezentirati u njihovim neodoljivim proljetnim interpretacijama. Ulaz na radionice je besplatan i nisu potrebne pojedinačne prijave, a svoje gastronomske tajne s vama će nesebično podijeliti hrvatski chefovi Branko Ognjenović, Tomislav Nikšić, Igor Čurčić i Đurđica Protić.

Chefovi vam pripremaju 12 proljetnih delicija

U petak 29. ožujka simpatični akademik kulinarstva te jedan od Gastro chefova Branko Ognjenović održat će dvije radionice u terminima od 17 do 20:30 sati te vam predstaviti pripremu ragua od sipica s bobom i čilijem, namaza od jaja i medinog luka, poširanih jaja na više različitih načina i tortica od lisnatog tijesta. Chef Branko je već zadivio čitatelje portala Gastro.hr pripremom palačinka na kulinarskoj manifestaciji Gastro Cabaret pa smo sigurni da će i ovog puta svim posjetiteljima priuštiti pravi gastro show!

U subotu 30. ožujka radionica će se održati od 10 do 13:30 sati, s time da u prvom dijelu možete uživati u delicijama chefa restorana OXBO Urban Bar & Grill Tomislava Nikšića. On vam priprema juhu od graška s listićima prženih badema, salatu od heljdinih rezanaca i sezonskog povrća iz woka te tart od rabarbare i jagoda, a nakon njega kuharsku palicu preuzimaju Đurđica Protić i chef Igor Čurčić iz Zvona Catering koji će vas zadiviti s janjetinom s marokanskim začinima, hummusom i chutneyjem, cupcakesima s bananom i još mnogo drugih jela.

Čekamo vas u Centru Kaptol

Pored recepata i savjeta profesionalnih kuhara, na svakoj od radionica održat će se i tombola u kojoj možete osvojiti bogate poklon pakete. Dođite stoga u Centar Kaptol u Zagrebu na drugi kat, naučite nešto novo, osvajajte vrijedne nagrade i degustirajte ukusna proljetna jela s potpisom kreativnih kuharskih profesionalaca!

Više informacija potražite www.gastro.hr/radionice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Grudi su mi toliko ogromne da me mnogi ljudi mrze zbog njih'
PROBLEMI S VELIČINOM

'Grudi su mi toliko ogromne da me mnogi ljudi mrze zbog njih'

Ukrajinka tvrdi da su joj njezine velike grudi broj 30 HH cijeli život stvarale probleme. U školi su ju maltretirali, ne može vježbati osnovne kardio vježbe, a umjesto da bude učiteljica radi putem interneta

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama
'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...