Obavijesti

UNIQA dnevna soba je najsigurnije mjesto u Puli!

UNIQA dnevna soba je najsigurnije mjesto u Puli!
7

Pula, 26. rujna 2015. - Nakon Zagreba, Splita, Rijeke, Osijeka, Varaždina, Slavonskog Broda, Vinkovaca i Zadra UNIQA dnevna soba ovu je subotu stigla u Pulu.

UNIQA osiguranje Puljanima približilo koristi od životnog osiguranja 

Stručnjaci iz UNIQA osiguranja u okviru kampanje „Misli život ti uvijek daje više. Misli UNIQA životno osiguranje“ Puljanima su približili prednosti i koristi od police životnog osiguranja. 

UNIQA dnevna soba smjestila se na trgu Portarata ispred Zlatnih vrata te je ugostila sve zainteresirane prolaznike koji su htjeli doznati koristi od ugovaranja police osiguranja života. Nesvakidašnji i interaktivan način educiranja javnosti o važnosti životnog osiguranja dodatno su, kroz svakodnevne situacije, približili i glumci koji su utjelovili UNIQA obitelj. Dnevnu je sobu osiguralo UNIQA osiguranje, jedan od vodećih hrvatskih osiguratelja, a namještajem i tehnikom opremila Emmezeta, vodeći trgovački lanac namještajem, elektronikom i bijelom tehnikom. 

Mali mjesečni iznos koji štiti vaše najmilije 

Jeste li znali da je zaista mali financijski iznos potrebno dodati na mjesečnu listu troškova kako bismo cijelog života bili zaštićeni? Za samo 57 kuna mjesečno, uloženih u UNIQA policu životnog osiguranja, štitite sebe i svoju obitelj. Iako se osiguranjem ne mogu spriječiti neplanirani događaji, njihove se posljedice mogu znatno ublažiti. Ugovaranjem UNIQA police životnog osiguranja dobivate trostruku korist: štitite svoju obitelj, ulažete sigurno i štedite bez poreza. 

UNIQA dnevna soba u pravim rukama 

UNIQA dnevna soba je u Puli završila svoju turneju po hrvatskim gradovima. Namještaj, TV i Playstation donirani su Centru za rehabilitaciju u Puli, čije je štićenike ova humanitarna gesta jako razveselila. Emil Deljanin, ravnatelj Centra za rehabilitaciju primio je veliki donacijski ček koji su mu u ime UNIQA osiguranja uručili Dragica Marjanović Prce, direktorica Službe marketinga i komunikacija te Elvis Radolović, regionalni direktor Ekskluzivne prodaje regije Istra.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Kako je Marija Selak Raspudić tresnula po stolu gomilom besposlenog briselskog novca
PETAK ČETRNAESTI

Kako je Marija Selak Raspudić tresnula po stolu gomilom besposlenog briselskog novca

U odnosu na taj sitan ženski (i muški) svijet, kojemu je hajka temeljni oblik borbe za bolji svijet, Marija Selak Raspudić je ispala velika faca. Koliko god mi o tome šutjeli
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...