Obavijesti

Na krovu MSU-a željno se iščekuje Urban & 4

Na krovu MSU-a željno se iščekuje  Urban & 4
7

„Ljeto u MSU uz Jadransko“ nastavlja punom parom, Nakon Rundek Cargo Trija i Elementala, u sutra u 21:00 sat na vrhu MSU-a došao je red na Urban & 4

Nakon upečatljivih koncerata Rudek Cargo Trija i Elementala, ljubitelje dobre svirke očekuje sutra, 5. srpnja, u 21:00 sat još jedan u nizu spektakularnih koncerata na krovu MSU-aUrban & 4.  Nastavak je to multimedijskog programa “Ljeto u MSU uz Jadransko“ koji se odvija u suradnji s 24sata, Zagrebačkim plavim i pod generalnim prokroviteljstvom Jadransko osiguranja. 

Neuobičajena i atraktivna lokacija privukla je i Urbana:  

"Moram priznati da mi je održati koncert na krovu davna želja.. Odrastao sam gledajući velike bendove kako sviraju na krovovima - gotovo da nema velikog izvođača, a da nije napravio koncert na vrhu neke zgrade! Od Beatlesa nekad, pa do U2 i RHCP u novije vrijeme. Jedina mana spomenutih svirki u mojim očima je činjenica da je bend bio uvijek "gore", na zgradi, a publika uvijek "dolje", ispod. Koncertom na krovu MSU-a ćemo i to popraviti! Vjerujem da ćemo se, zajedno sa publikom, tijekom koncerta, barem na neko vrijeme odvojiti od svijeta i stvarnosti koja nas okružuje."

Nakon dvije godine Urban & 4 imaju novi singl "Sutra ćemo pričati" koji je ujedno i najava novog albuma. Riječ je o suradnji poznatih riječkih glazbenika oko novog filmskog projekta redatelja Nikole Vukčevića, njegovog dugometražnog igranog filma "Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa". U tom filmu, koji će kino distribuciju imati na jesen, Damir Urban igra i jednu od uloga.

Uzbuđenje koncertom i playlistu Urban je najavio riječima: 

"Osim što se prilika za ovakav koncert izvođačima pruža vrlo rijetko, pa je već to drugačije i novo i za publiku i za nas, mi imamo i drugih novosti. Svirat ćemo, po prvi puta, uživo neke od novih pjesma i "iskopati" neke starije pjesme koje godinama nisu nalazile mjesto na set listama. Dat ćemo sve od sebe i ako se stvari poklope...imat ćemo potrebne sastojke da zajedno "skuhamo " i učinimo večer na krovu MSU-a posebnom!" 

Nakon Rundek Cargo Trija, Elementala i Urban & 4, na vrhu MSU-a svake subote od 21:00 sati mogu se očekivati i ostala velika domaća imena kao što su  Gustafi (12.07.), Bambi Molesters (19.07.) te Jinxi (26.07.). Ulaznice za njihove nastupe možete kupiti klikom na njihova imena preko Entrio prodajne mreže ili na blagajni MSU-a.  

Ukupan program „Ljeta u MSU uz Jadransko“ uključuje i 6 manjih, klupskih rock svirki uživo svakog petka od 20 sati na platou ispred restorana MSU-a, a ulaz je slobodan za sve posjetitelje. Vraćajući se u „Korijene rocka“ do sada su se mogli čuti mladi perspektivni bendovi poput Oridano Gypsy Jazz Banda i Changes, a jučer su nastupili Only Friends and Family, nakon kojih slijedeća tri petka nastupaju Flyer, InFusion i Romobil.

Opširan subotnji program, osim velikog koncerta, uključuje i dvije filmske projekcije nagrađivane francuske komedije „Mamin Dečkić“ koje počinju u periodu od 17:30 i 19:30 sati u klimatiziranoj dvorani Gorgona te posjet izložbi Vlaste Delimar, a sve to za pristupačnih 79 kuna. Tijekom ljeta uz poseban program „Ljeto u MSU uz Jadransko“ izložba Vlaste Delimar pod nazivom „To sam ja“ bit će otvorena za sve posjetitelje radnim danom od 11 do 21 sat, a subotama od 11 do 24 sata sve do kraja ljetne sezone koja završava Vlastinom rođendanskom zabavom 31. srpnja.

Da je riječ o doista iznimnim multimedijskim sadržajima svjedoči veliki interes građana stoga osigurajte svoju ulaznicu i dođite na LJETO u MSU uz Jadransko osiguranje te uživajte u Carling pivu, Cockti, Coffeemedu i Smoki Flipsteru. Ljeto u MSU uz Jadransko organiziraju MSU, 24sata i Zagrebački plavi uz medijsko pokroviteljstvo Radija 101 i Muzika.hr.

Posjetitelji koncerta imat će svaku subotu jedinstvenu priliku osvojiti i Family paket osiguranja imovine kojeg daruje Jadransko osiguranje! 

Program Ljeto u MSU uz Jadransko:

04.07. petak 
- 20:00 - koncert benda Only Friends and Family 

05.07. subota
- 17:30 i 19:30 - projekcija filma MAMIN DEČKIĆ (Les garcons et Guillaume, a table!), komedija, Francuska, 2013
- 21:00 - URBAN & 4

11.07. petak
- 20:00 - koncert grupe Flyer

12.07. subota
-17:30 - projekcija filma Mamin dečkić
- 19:00 - projekcija filma Adelin život
- 21:00 - GUSTAFI 

18.07. petak
- 20:00 - koncert grupe inFusion 

19.07. subota
- 17:30 i 19:30 - projekcija filma ŽRTVENO JANJE (The Scapegoat), triler, UK, 2012
- 21:00 - BAMBI MOLESTERS 

25.07. petak
- 20:00 - koncert grupe Romobil

26.07. subota
- 17:30 i 19:30 - projekcija filma PRIJE PONOĆI (Before Midnight), ljubavna drama, SAD, 2013
- 21:00 - JINX

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.