Obavijesti

Koncert pod zvijezdama uz Urbana i Radu Šerbedžiju

Koncert pod zvijezdama uz Urbana i Radu Šerbedžiju
3

Ulaznice za splitski koncert San Sustipanske Noći 2013 su krenule u prodaju. Od sad ih možete pronaći i na raznim prodajnim mjestima u Splitu.


Ulaznice za splitski koncert San Sustipanske Noći 2013 su krenule u prodaju. Do sad su se mogle kupiti jedino preko weba na www.ritamprodukcija.com i Facebook stranice San Sustipanske Noći, a od sad ih, po cijeni od 80kn, možete pronaći i na sljedećim prodajnim mjestima:

Cd Shop Dancing bear, Split
Fro Caffe  (Split, Riva, Obala hrvatskog narodnog preporoda 11)
Caffe bar Fluid (Split, Get, dosud 1)
Negro Bar (Split, Spinut Fra bonina 6)
Frizerski salon Mič Styling (Split, Nepotova 4).

Požurite po svoje ulaznice kako biste se pridružili drugu godinu za redom Snu Sustipanske Noći koji će se ove godine održati:

03. Srpanja u 21:30 Rade Šerbedžija u pratnji banda Zapadni Kolodvor

04. Srpnja u 21:30 Urban i njegova Četvorka  - unplugged izdanje

Dizajn maher Saša Pocrnić i ove godine je zaslužan za izradu cijelog vizualnog identiteta manifestacije, dok je za ilustraciju zaslužan mladi splitski student dizajna vizualnih komunikacija Kaja Rošin Raca.

Na ovogodišnji San Sustipanske Noći pripremite se doci u potpuno chill out izdanju. Picnik garden je jedina vrsta ulaznica koja se ove godine nalazi u prodaji, a u nju je uključena enormna doza vrhunske glazbe i ambijent predviđen za čisti hedonizam. Za one željne relaksacije biti će postavljeno mnoštvo dekica, a slobodni ste ponijeti i možda neku svoju nadražu, dok za one spremne za lagani plesnjak u pozadinskom dijelu biti će visokih stolova gdje će se moći nasloniti piće i plesuckati. 

Rezervacije stolova – nema, numeracije stolova – nema 

Ulaznica – ima i zato – požurite po njih!!! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"