Obavijesti

Uronite u bajku iz 1001 noći! Kao iz snova - oduševiti će Vas!

Uronite u bajku iz 1001 noći! Kao iz snova - oduševiti će Vas!
8

Putovanje iz snova s vrhunskim hotelima i brojnim atrakcijama, kao Istanbul, Troja, Pergamon, Kušadasi, Efez, Pamukkale, Antalija i puno više... Uronite u bajku iz 1001 noći!

Megabon Vas vodi na jedinstevno 8-dnevno putovanje u europsku prijestolnicu kulture s mnogobrojnim atrakcijama!  Program putovanja vam donosimo u nastavku.

1. dan: dolazak u ISTANBUL

Nakon dolaska dočekat će Vas voditelj putovanja i otpratiti do hotela. Noćenje na području Istanbula.

2. dan: ISTANBUL – čarobna metropola

Nakon doručka slijedi odlazak na Hipodrom, centar političkih aktivnosti u Rimskom periodu. U nastavku posjeta Plavoj džamiji, jedinoj na svijetu sa šest minareta te razgled sultanske palače Topkapi. Kraj dana zaključit ćete šetnjom kroz Egipatski bazar koji se nalazi u sjevernom dijelu grada.

3. dan: ISTANBUL - fascinantna plovidba po Bosporu – TROJA

Nakon doručka očekuje Vas fascinantna vožnja brodom na Bosporu. Mnoga slikovita pročelja kuća, dvoraca i palača otkrit ćete na našoj brodskoj vožnji. Zatim Vas izlet vodi u Canakkale - prisjetite se Homerove Ilijade. Troja se dugo vremena smatrala izmišljenim mjestom. No nakon otkrića i iskapanja, danas se možemo diviti gradskim zidinama i njegovim vratnicama, tornjevima, hramovima i svetištima koji su stoljećima bili skriveni. Vožnja se nastavlja prema Ayvaliku na čijem području ćete noćiti.

4. dan: Pergamon – Kušadasi 

Danas slijedi vožnja duž obale prema Pergamonu. Tamo ćete, između ostalog, vidjeti Akropolu i najstrmiji amfiteatar Antike, kao i temelje oltara posvećenog Zeusu, temelje grada, hram i ostatke nekadašnje svjetski poznate knjižnice, koja je uz onu u Aleksandriji bila najveća ondašnjeg doba. Nakon toga vozimo se dalje prema Kusadasiju preko Izmira. Noćenje na području Kusadasija.

5. dan: Efez - Pamukkale

Današnji izlet vodi Vas u Efez koji je poznat kao jedno od najvećih i najočuvanijih iskopina na svijetu. Dalje nastavljamo kroz plodnu dolinu velikog Meandra u unutrašnjost prema Pamukkaleu, Pamučnoj palači, smještenoj na brežuljku od vapnenačkih terasastih padina. Nakon dolaska imat ćete priliku za termalnu kupku u Vašem termalnom hotelu. Noćenje na području Pamukkala.

6. dan: Hierapolis – Antalija 

Danas posjećujete ostatke raskošnoga grada Hierapolisa, koji je svoj procvat doživio u rimsko doba,a proteže se iznad vapnenačkih terasastih padina. Slijedi nastavak vožnje preko predivnog krajolika Taurskog gorja natrag prema Antaliji, a na putu posjet predionici tepiha gdje ćete se upoznati s cjelokupnim procesom izrade tepiha (od dobivanja materijala; svile, pamuka i vune sve do gotovog vezenog proizvoda). Dva noćenja na području Antalije.

7. dan: ANTALIJA - vodopad Karpuzkaldiran

Danas posjećujete Antaliju, jedan od najljepših gradova turske rivijere.  Posjetiti ćete najvažnije znamenitosti grada. U prolasku gradom iskoristite brojne mogućnosti za povoljnu kupovinu, posebno tradicionalnih turskih proizvoda: nakita i proizvoda od kože. Za kraj dana posjećujete poznati vodopad Karpuzkaldiran. 

8.dan: Povratak kući

U skladu s vremenom odlaska, autobus će Vas dovesti do zrakoplovne luke i krenut ćete na put kući.

Megabon ponuda uključuje 7 noćenja s doručkom u hotelima 4* i 5*, povratni avionski prijevoz, transfere autobusom te izlete prema programu sa hrvatskim vodičem. Mislite da si ne možete priuštiti ovakvo putovanje? Megabon će Vas uvjeriti u suprotno stoga kliknite na www.megabon.eu i provjerite uz koju cijenu možete doživjeti bajku iz 1001 noći!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja