Obavijesti

Uživajte u najslasnijem roštilju uz vrhunski Zvijezda ketchup

Uživajte u najslasnijem roštilju uz vrhunski Zvijezda ketchup
1

Raznoliki okusi Zvijezdinog ketchupa zadovoljit će i najzahtijevnije gurmane te savršeno nadopuniti okus svakog roštilja

Brojni ljubitelji ketchupa možda i ne znaju da njegov naziv potječe od kineske riječi ke-tsiapnam, ali ono što svi znaju je da meso, riba ili povrće sa žara na tanjuru nisu kompletni bez ovog umaka na bazi rajčice. Srećom, tu je Zvijezda sa svojim bogatom ponudom od čak šest različitih ketchupa.

Različiti okusi Zvijezdinih ketchupa

Jak sastav Zvijezdinih ketchupa predvodi specijalni Grill ketchup, pripremljen baš za ljubitelje roštilja. U njemu je tradicionalna receptura Zvijezdinog klasičnog kečapa spojena s okusom žara, čime je stvoren umak koji pojačava aromu svakog komada mesa ili povrća upravo skinutog s roštilja. Štoviše, dodatkom Grill ketchupa možete pizzu ili sendvič brzo i lako pretvoriti u jela s okusom roštilja.

Za gurmane koji preferiraju laganije okuse tu je Zvijezdin blagi ketchup, odnosno Junior blagi ketchup, posebno spravljen za djecu koja vole sendviče, hambiće, pileće štapiće, riblje prutiće, uz obvezne pržene krumpiriće. Na drugoj strani, ljubitelji pikantnijih okusa mogu birati između Zvijezda ljutog kečapa i ekstra ljutog Chilli kečapa, proizvoda za malo odvažnije obožavatelje ljutine. Ekstra ljuti Chilli ketchup spaja umak od rajčice s „vatrenim“ chilli papričicama, što pruža uzbuđenje za sva osjetila.

Rajčica saveznik u borbi protiv bolesti srca

Znanstveno je dokazana zaštitna uloga likopena kod mnogobrojnih bolesti, a osobito u prevenciji bolesti srca. I upravo zato, rajčica kao odličan izvor fitokemikalicje likopena, ali i vitamina C i A, pridonosi prevenciji bolesti srca. Obzirom da se likopen lakše apsorbira otapanjem u masti, kombiniranje tradicionalnih specijaliteta sa žara i ketchupa ne samo da svaki roštilj čini ukusnijim, nego i pojačava blagotvorna svojstva rajčice. Stoga, izaberite jedan od mnogih okusa Zvijezdinog ketchupa i dodatno obogatite svoj ukusni obrok.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!