Komentari 0

Pravilnim izborom klime uštedite 6800 kuna na struji

Pravilnim izborom klime uštedite 6800 kuna na struji

Pravilnim izborom klimatizacijskog sustava u periodu od pet godina moguće je u potpunosti otplatiti uređaj kroz uštedu utrošene električne energije

Zrak koji je obrađen u klimatizacijskim uređajima Toshiba i Mitsubishi Electric oslobođen prljavštine, prašine, bakterija, virusa, plijesni, alergena pa čak i neugodnih mirisa poput dima cigareta. Takav zrak pozitivno će djelovati na zdravlje osoba koje borave u klimatiziranim prostorima, te može spriječiti nastajanje i razvoj alergija i bolesti dišnih puteva, potvrdio nam je Hrvoje Džapo, direktor tvrtke Veka-ing.

Kvaliteta obrađenog zraka izravno je povezana s kvalitetom uređaja i ugrađenim filterima u klimatizacijskoj opremi. Uređaji Toshiba i Mitsubishi Electric opremljeni su plasma filterima koji uklanjaju do 99% svih štetnih čestica iz zraka, a ukućanima pružaju ugođaj udisanja zraka najviše kvalitete.

Uštedite do 6800 kn na električnoj energiji

Pravilnim odabirom uređaja moguće je uštedjeti gotovo 1400 kuna godišnje samo na računima za električnu energiju. Konkretno, uložite li novac u inverterski uređaj koje karakterizira COP (energetska učinkovitost) iznad 5,0 uštedjet ćete 6800 kuna u razdoblju od pet godina u usporedbi sa uređajem kojeg karakterizira dvostruko manji COP (prosječni uređaj na tržištu). Izračun se odnosi na uporabu uređaja u periodu od 120 dana godišnje uz 8 sati korištenja dnevno. Koristite li uređaj češće (primjerice, zimi za grijanje ili dogrijavanje prostora), ušteda može biti i veća. Također, bitno je napomenuti kako Toshibin klima uređaj Daiseikai V, uz COP od 5,36, može osvariti još veću uštedu električne energije.

Sakupite ione i osvojite klima uređaj s ugradnjom

Najbržeg i najspretnijeg igrača/icu nagradit ćemo klima uređajem Mitsubishi Electric s ugradnjom! Nagrada vrijedna više od 6000 kuna može biti vaša! 

Igru možete odigrati OVDJE!