Obavijesti

Velika fešta: Split donosi najveseliji Advent u Zagreb

Velika fešta: Split donosi najveseliji Advent u Zagreb
7

Split u Zagreb donosi vrhunsku spizu, glazbu i veselje u srijedu, 25. studenog, od 15.30 do 18.30. Svi su pozvani na neodoljive zalogaje, puno smijeha i odličnu glazbu.

U iščekivanju najveselijih dana u godini Turistička zajednica grada Splita u Zagreb donosi djelić blagdanskog ugođaja na dalmatinski način. U srijedu, 25. studenog, od 15.30 do 18.30 u samome središtu Zagreba – na križanju Bakačeve i Cesarčeve ulice, svi su pozvani na neodoljive zalogaje, puno smijeha i odličnu glazbu.

Splitski šušur i poseban ugođaj kojim dišu splitske ulice  i trgovi tijekom blagdana posjetiteljima će prenijeti domaćica događanja, uvijek vesela Splićanka Marijana Batinić i poznati Luka Nižetić koji će u sklopu kulinarskog showa "Moja adventska spiza" gostima događanja predstaviti tradicionalne dalmatinske specijalitete. Pod palicom poznatog splitskog DJ-a noge će same zaplesati, a u ritmu dobre spize koju će pripremiti splitski restoran Paradigma, dijelit će se prigodni darovi. Zaigrajte i nagradni natječaj te uz malo sreće osvojite povratne karte Croatia Airlinesa ili  HŽ Putničkog prijevoza do Splita, ulaznice za predstave splitskog HNK te zalogaj i piće dobrodošlice u restoranu Paradox u Splitu.

U "najlipšem gradu na svitu" pripreme za blagdane bit će začinjene nizom kulturnih, zabavnih i gastronomskih događanja prilagođenih svim uzrastima. Izaberite jedan od bogatih adventskih paketa splitskih hotela, a za jednostavan put do Splita iskoristite jednu od pogodnosti hrvatskih prijevoznika. HŽ Putnički prijevoz daruje čak 50 posto popusta za povratna putovanja iz bilo kojeg odredišta u Hrvatskoj. Odlučite li se na udobno putovanje vlakom ne zaboravite ovjeriti karte na infopultu Turističke zajednice grada Splita na Rivi.

Početak „Adventa u Splitu“ kreće paljenjem prve adventske svijeće, a luda zabava nastavlja se na Rivi i kultnim gradskim trgovima- Pjaci, Prokurativama i Voćnom trgu. Veliki „Božićni sajam“, poznat kao „splitske kućice“, nudi raznovrsne prigodne suvenire, nakit i ukrase, stoga  pronađite jedinstven poklon za svoje najmilije, te izaberite zabavu po svojoj mjeri iz čitave palete različitih glazbenih događanja. Za hedoniste i one koji cijene tradicionalnu kuhinju tu je jedinstveni „Gastro Advent“ i prigodni jelovnici splitskih restorana. Bogat dječji program i izložba jaslica čine Split idealnom obiteljskom destinacijom u blagdansko vrijeme. Dođite u grad pod Marjanom i doživite najzabavniji Advent, s napomenom da ne zaboravite sunčane naočale! Cjelokupan program možete pronaći na www.visitsplit.com  .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Raspored programa srijeda 25.11.

15.30 – početak programa
16.00 – 16.20 – pozdravni govor Alijane Vukšić, direktorice TZ Split
16.20 – 17.00 – kulinarski show Luke Nižetića Moja adventska spiza
17.00 – 17.30 – nagradna igra za posjetitelje
17.30 – 18.30 – nastup splitskog DJ-a Sensini

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer