Video

Komentari 1

24sata Oriđiđi i Kerekesh teatar poklonili 13 darova kreativcima: Ovo su pobjednički komentari!

24sata Oriđiđi i Kerekesh teatar poklonili 13 darova kreativcima: Ovo su pobjednički komentari!

Nagrađivali smo najdomišljatije komentare ispod YouTube videa 'Politička stranka 'DREK' predmetima iz KerekeSHOP-a. Devet dobitnika je osvojilo nagrade u iznosu od 1040,00kn.

Vjerne gledatelje 24sata Oriđiđi produkcije i Kerekesh showa odlučili smo nagraditi originalnim darovima! Sve što su gledatelji trebali napraviti je ostaviti komentar ispod epizode Kerekesh showa uz hashtag #alijatovolim, a mi smo odabrali one najkreativnije.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Život nam je sr*** V govnima do grla Seronje svud oko nas Uz 'DREK' na putu ka sreći 😁 #alijatovolim. Ovako glasi jedan od pobjedničkih komentara na YouTube kanalu 24sata ispod epizode serijala 24sata Oriđiđi produkcije 'Kerekesh show'. Jedan od dobitnika nagradnog natječaja je Igor Buhanec iz Lopatineca. 

Kerekesh teatar i 24sata Oriđiđi produkcija darovali su čak 13 originalnih predmeta iz KerekeSHOP-a. Gledatelji su mogli osvojiti četiri majice, 'Zahtjevni otirač', pregaču za kuhanje, pljosku, podbradnik za djecu, kišobran, podlogu za miš, nezasitnu kasicu, ali i mirise za auto.

POGLEDAJTE NOVU SEZONU KEREKESH SHOWA: RIBICA I ŽABICA U AKCIJI

Komentara je bilo mnogo, no uredništvo 24sata je ipak izabralo one najbolje. Jedan od njih bio je i komentar Valentine Mikulaj Ivančević iz Kraljevice koja je za svoje apartmane osvojila 'Zahtjevni otirač'. Njen pobjednički komentar je glasio ovako:

'Legendo imaš sedam dana ljetovanja u našem apartmanu kad god želiš. Dođi i odmori sa svojom obitelji...zaslužio si, hvala ti za svaki tvoj novi video... Pozdrav iz Kraljevice...!!! #alijatovolim'.

Preostali dobitnici i njihovi komentari:

KEREKESH SHOW te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.