Obavijesti

Video

Komentari 10

Adrijan (20) odrepao herojima: 'Ova je nacija jača nego ikada'

Adrijan (20) odrepao herojima: 'Ova je nacija jača nego ikada'
1

Finalist JoomBoosova talent showa Rap Camp, Adrijan Šimunaj Ash, mobitelom je snimio pjesmu 'Zahvala' iz svoje sobe kako bi dao podršku najvećim herojima Hrvatske koji nas spašavaju u ovoj krizi

VIDEO

Liječnici, medicinske sestre, vatrogasci, Stožer civilne zaštite, Bad Blue Boysi, policija, vojska, prodavačice, čistači, svi oni naporno rade iz dana u dan da u ovoj krizi imamo sigurnost, hranu, pomoć i brinu o zdravlju i dobrobiti cijele Hrvatske.

Redovito svima njima plješćemo sa svojih balkona, iz karantene, a Ash (20) im je iz svoje sobe odlučio odrepati svoju zahvalu. Pjesma je upravo objavljena na JoomBoos YouTube kanalu, a napravio ju je s prijateljem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ash je spot i pjesmu snimio sam doma, a u spot su ubačene i dirljive snimke svih heroja nacije o kojima repa u svojoj novoj stvari. 

- Inspiracija za pjesmu meni i prijatelju došla je jednu večer, kad smo pričali o cijeloj ovoj situaciji s koronom, potresom... Shvatili smo kako je sve oko nas depresivno pa smo mi odlučili napraviti nešto pozitivno. Htjeli smo se na neki način zahvaliti herojima koji nam svima pomažu u ovim teškim situacijama - kaže Adrijan o svojoj 'himni za hrvatske heroje' za koju je sam napisao tekst, a njegov prijatelj je radio beat.

- Poruka koju pjesma šalje je da smo jači od svega i da nas ništa neće srušiti. Ujedno, pjesma je jedno veliko hvala svima koji su nas podsjetili koliko smo zapravo složan narod - dodaje.

Finalist Rap Campa

Ovog talentiranog 20-godišnjaka publika je prvi put upoznala u talent showu Rap Camp, gdje je stigao do samog finala. U showu je bio dio tima poznatog slovenskog producenta Raayja, a svojom pjesmom 'Prokleti sin' posebno je oduševio publiku. U pjesmi je odrepao o periodu odrastanja kada je trpio maltretiranje vršnjaka.

- Taj period bio je težak, ali sam se izvukao iz svega i sada sam mnogo jači nego prije - kaže Ash, čiju novu pjesmu zahvale hrvatskim herojima možete poslušati na JoomBoos YouTube kanalu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno