Video

Komentari 30

'Ako Youtuberi pokrenu stranku u Hrvatskoj, glasat ću za njih!'

'Ako Youtuberi pokrenu stranku u Hrvatskoj, glasat ću za njih!'

Mladi Joomboosovac Karlo Kreš prilazio je prolaznicima u Zagrebu i govorio im lažne vijesti. Jesu li Hrvati povjerovali u njih saznajte u videu. Pouka videa je svakako: Ne vjerujte svemu što čujete!

Breskvica je prekinula s Voyageom zato jer je trudna s reperom Klincem, govorio je Š prolaznicima u Zagrebu. Prilazio im je i govorio lažne vijesti kako bi provjerio hoće li povjerovati u sve što čuju. Lažne vijesti sve su češća pojava u današnjem društvu, pogotovo u vrijeme pandemije, te se prema njima treba odnositi s oprezom i uvijek provjeravati činjenice iz više izvora prije nego što se donesu zaključci. Ovaj video dobar je primjer tome.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ako su youtuberi osnovali svoju stranku, glasovao bih za njih, rekao je jedan od prolaznika kada mu je Š rekao da će se youtuberi okrenuti politici. Jedan od prolaznika na tu informaciju je reagirao s rečenicom: 'Neka probaju'. 

Š im je pokušao 'podvaliti' i informaciju da se najpopularnija mreža današnjice, TikTok, ukida u Hrvatsku, da je najpoznatiji youtuber iz regije, Baka Prase, bankrotirao i otvorio pekaru, ali i da se 'cajke' zabranjuju na javnim mjestima u Hrvatskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne slažem se s time. Cajke su u današnje vrijeme glavni dio našeg života i bez njih se ne možemo napiti, rekao je mladi prolaznik. Mnogi su se složili kako cajke ne slušaju, no ne treba ih zabraniti jer svatko ima pravo slušati ono što voli i želi.

Cijeli video i novi 'Š-show' pogledajte i pratite na JoomBoos YouTube kanalu. Svaku informaciju provjerite iz više izvora jer su lažne vijesti sve češće.

Nakon YouTube verzije Videostara, JoomBoos je sada pokrenuo novi Videostar show u kojem traže TikTok zvijezde. U žiriju će biti najveće TikTok zvijezde regije: Mimiermakeup, Uki Q, Sergej i Barbi Afrika, a voditelji JoomBoosovci Petra Dimić i Luciano Plazibat. Prijave su i službeno krenule, a otvorene su do 12. ožujka. Svi koji obožavaju TikTok, žele se proslaviti i pritom osvojiti super nagrade u vrijednosti 130.000 kuna ili adidas tenisice, mogu se prijaviti na službenom webu; videostar.joomboos.hr. 'Jedino pravilo je da nema pravila, a što ste luđi, to ste bolji', poručuju voditelji. Prijavi se i zapali internet! I ispričaj svoju TikTok priču.

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!