Obavijesti

Video

Komentari 26

Ana Begić Tahiri kao Julia Roberts, Kerekeš kao Gere: 'Dođi i sjedni na moj ponos'

Ana Begić Tahiri kao Julia Roberts, Kerekeš kao Gere: 'Dođi i sjedni na moj ponos'
1

Ove nedjelje Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš u 'Maloj školi lošeg zavođenja' rekreiraju najbolje scene iz ljubavnih filmova. Serijal gledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata svake nedjelje u 12 sati

VIDEO

Jeste li znali da je Richard Gere zapravo punker i da svira klavir, ali samo po crnim tipkama? Naravno da niste, jer to čak nije znala ni njegova najdraža Julia Roberts. A isto tako nije znala ni da može svirati klavir bez ruku. E, to je otkrila tek kad je sjela na klavir u kućnom haljetku i prepustila se melodiji. Za vas sviraju Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš, komentirao je Jan Kerekeš o novoj epizodi.

POGLEDAJTE VIDEO 'ZGODNA ŽENSKA': 

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREKESH SHOW, a ovoga puta u novom ruhu s popularnim glumcima Anom Begić Tahiri i Janom Kerekešom u serijalu 'Mala škola lošeg zavođenja'. U 12 videa možete pogledati neke od najboljih i najneočekivanijih metoda zavođenja, a u šestoj smo epizodi za vas rekreirali scene iz filma 'Zgodna žena'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovakvu verziju poznatog film sigurno niste očekivali. Zadimljena i mračna prostorija, klavir i njih dvoje. Ovoga puta Ana Begić Tahiri kao Julia Roberts, a Jan Kerekeš kao Richard Gere.

- Nisam znala da znaš svirati, rekla je Julia Richardu.

- Tužan sam nešto i u bedu, sviram samo po crnim tipkama, priznao je Richard. Nije ni znao da će ga Julia brzo 'oraspoložiti'. Jako usamljena Ana došla je potražiti malo zabave u Janovom krilu. 

Jan kao Richard nije čekao dugo i krenuo je u opasno zavođenje zgodne dame u ogrtaču. 

- To je moj ponos, zovem ga ponos i predrasuda. I jako je muzikalan. Znam s njim odsvirati i Bratec Martin, opisao je tako Jan svoju 'opremu'.

POGLEDAJTE I OSTALE EPIZODE 'MALE ŠKOLE LOŠEG ZAVOĐENJA':

Glumca Jana Kerekeša ste mogli gledati u serijama poput ‘Vatre ivanjske’, ‘Zlatni dvori’, ‘Dar Mar’, ‘Bitange i princeze’ i mnogim drugim kako serijama, kao i dugometražnim filmovima, predstavama, ali i reklamama. Anu Begić Tahiri zasigurno pamtite po seriji 'Bibin svijet' po liku Bibe, a glumila je i Janu u seriji 'Dar Mar', filmovima poput 'Metastaze' te brojnim kazališnim predstavama te sinkroniziranim filmovima. Ana nam je otkrila Kakva je bila atmosfera na snimanjima.

- Hehe, dobra, odlična. Zapravo su nam snimanja išla brzo, ekipa je super i svi smo znali u svakom trenutku što radimo. Osim Jana. On je lutao između uloga redatelja, glumca, producenta, scenarista, kostimografa i drugih zanimanja koje pokušava uspješno obavljati. I još pored toga savršeno zna tekst. Đubre talentirano - dodala je.

Ne propustite pogledati novu epizodu 'Kerekesh showa' s Janom i Anom na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake nedjelje u 12 sati i komentirajte jeste li se i sami ikada našli u sličnoj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO: 

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang