Obavijesti

Video

Komentari 23

Ana kao Katherine, a Jan kao Gerard iz 'Gole istine': 'Bacit ću te iz balona ako ne progovoriš'

Ana kao Katherine, a Jan kao Gerard iz 'Gole istine': 'Bacit ću te iz balona ako ne progovoriš'
3

I ove nedjelje Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš u 'Maloj školi lošeg zavođenja' rekreiraju najbolje scene iz ljubavnih filmova. Serijal gledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata svake nedjelje u 12 sati

VIDEO

Jedna od najiritantnijih scena zavođenja je upravo ova između Gerarda Butlera i Katherine Heigl u balonu na visini od 200 metara. Ana i Jan naravno nisu mogli snimati na 200 metara visine niti imamo takvu opremu da složimo toliko uvjerljivo cijelu tu scenu ispred zelenog platna kako je snimana u filmu, no definitivno su se potrudili otići na najvišu zgradu, napuniti dvadesetak balona s helijem i ubaciti se u veliku košaru kako bi sve izgledalo maksimalno realno. Nisu uspjeli, komentirao je Jan Kerekeš uoči nove epizode 'Male škole lošeg zavođenja'.

POGLEDAJTE VIDEO:

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREKESH SHOW, a ovoga puta u novom ruhu s popularnim glumcima Anom Begić Tahiri i Janom Kerekešom u serijalu 'Mala škola lošeg zavođenja'. U 12 videa možete pogledati neke od najboljih i najneočekivanijih metoda zavođenja, a u desetoj smo epizodi za vas rekreirali scene iz filma 'Gola istina'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Umjesto u balonu na visini, naš ljubavni par se nalazi u košari i raspravljaju o izlasku u klubu gdje je Ana zamijetila Jana i zaskočila ga.

- Bila sam jako pijana te večeri i bio je to moj trenutak slabosti. Ali doslovno trenutak slabosti. Bilo mi je slabo koliko sam popila - komentirala je Ana u ulozi Katherine Heigl dok ju je Jan kao Gerard Butler zaljubljeno gledao.

Jan se gotovo odlučio baciti iz 'balona' kao što je to skoro napravio i glumac u popularnom filmu, no Ana ga je u zadnji tren zaustavila.

- Okej, stani! Moram ti priznati da se malo ipak jesam zaljubila...u jednog kolegu s posla! Malo si me podsjetio na tulumu na njega i eto, to je bilo to - dodala je Ana, dok je Jan sve više gubio nadu.

Jan se sve više prestajao nadati, dok je Ana i dalje pričala svoje.

Glumca Jana Kerekeša ste mogli gledati u serijama poput ‘Vatre ivanjske’, ‘Zlatni dvori’, ‘Dar Mar’, ‘Bitange i princeze’ i mnogim drugim kako serijama, kao i dugometražnim filmovima, predstavama, ali i reklamama. Anu Begić Tahiri zasigurno pamtite po seriji 'Bibin svijet' po liku Bibe, a glumila je i Janu u seriji 'Dar Mar', filmovima poput 'Metastaze' te brojnim kazališnim predstavama te sinkroniziranim filmovima. Jan nam je otkrio kako je bilo na snimanju serijala.

- Nije malo posla i nije jednostavno snimiti 12 videa i pritom paziti da budu jednako zanimljivi i duhoviti. Ana je profesionalka i bilo mi je stvarno zabavno opet snimati s njom. Ovo je zaista drugačije od svega što smo do sad radili i nekad je bilo stvarno teško snimiti scenu bez da puknemo od smijeha. Mi smo mala snimateljska ekipa koja uživa u svakoj sekundi snimanja i to se vidi u našim videima - komentirao je.

Ne propustite pogledati novu epizodu 'Kerekesh showa' s Janom i Anom na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake nedjelje u 12 sati i komentirajte jeste li se i sami ikada našli u sličnoj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

KEREKESH SHOW te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....