Obavijesti

Video

Komentari 24

Atraktivna Slovenka Lara pjeva poput Rihanne: 'Želim biti prepoznata na svjetskoj sceni'

Atraktivna Slovenka Lara pjeva poput Rihanne: 'Želim biti prepoznata na svjetskoj sceni'

Mlada slovenska pjevačica talijanskih korijena, Lara Kadis (19), danas je na JoomBoos YouTube kanalu izbacila pjesmu 'Mojito', svoj prvi internacionalni singl i ispričala nam zašto pjeva baš na engleskom jeziku

VIDEO

Otkako smo krenuli raditi na pjesmi 'Mojito' izdogađalo se toliko toga, ali baš zato mi je ta moja prva pjesma na engleskom još više prirasla srcu. Pjesmu sam radila u produkciji Raay Musica i stvarno se nadam da će i publici biti dobra. Veselilo bi me da je ljudi slušaju i u njoj uživaju cijelo ljeto, kaže Lara, koja, i nije samo kliješ, glazbu stvarno živi otkako je bila klinka.

POGLEDAJTE VIDEO:  

 

- Na prvi sat pjevanja sam otišla sa 11 godina, a pjevam i plešem otkako znam za sebe, otkako sam bila djevojčica. Sad već dugo sama pišem pjesme i trudim se biti svakim danom sve bolja i glazbeno obrazovanija, a najveća mi je želja uspjeti na stranoj glazbenoj sceni, govori simpatična Lara, koja je nastupila i na slovenskom izboru za pjesmu Eurovizije, gdje je osvojila visoko četvrto mjesto s pjesmom 'Zdaj sem tu'.

Studira online na Berkleeju, a na jesen seli u Boston

Da je ozbiljno shvatila glazbu kao svoj životni poziv govori i činjenica da trenutno pohađa online studij na poznatoj bostonskoj Berklee glazbenoj akademiji.

- Zasad samo slušam online predavanja, a preseljenje u Boston planiram krajem rujna. Trebala sam se preseliti i ranije, ali znate da je zbog korone sve stalo - priča. 

Najveći glazbeni uzor joj je Witney Huston

Svjesna je, kaže, da je za uspjeh vani potrebno mnogo truda, rada, odricanja, ali i sreće i da joj ništa neće doći preko noći. No, spremna je raditi za svoj uspjeh, a neki je već sad uspoređuju sa Sijom, Rihannom, Zarom Larsson, Innom i mnogim stranim glazbenih zvijezdama.

- Lijepo mi je kad me usporede sa svim tim slavnim curama, ali moj najveći uzor ipak je Witney Huston. Za nju ću uvijek reći da je kraljica u svijetu glazbe, bila i ostala - dodaje.

Jako cijeni i svoju slovensku kolegicu, Niku Zorjan, koju je hrvatska publika zavoljela nakon hitova 'Vruće', 'Blamaža' i 'Apokalipsa'. Upoznala ju je otkako radi s Raayjem i njegovim producentskim timom i baš ju je nahvalila.

- Nika je tako super cura, a koliko tek volim njezinu glazbu... Svakodnevno mi je na repertoaru neka njezina pjesma - iskrena je Lara, koja, osim glazbe, obožava shopping, tulume i Instagram. 

Voli se srediti, našminkati i obožava shopping

Voli se lijepo dotjerati, našminkati, otići na frizuru, a na Instagramu često objavljuje atraktivne fotke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😇😇😇

Objavu dijeli Lara Kadis (@lara_kadis)

- Naravno, volim se srediti, a što se izgleda tiče, ne mislim da je on presudan za nečiji uspjeh, ali je, osim glazbe, za uspješnu karijeru potrebna kombinacija raznih faktora. Pa tako i izgleda i brige o sebi - priča. 

Larin prvi internacionalni singl 'Mojito' možete ekskluzivno poslušati na JoomBoos YouTube kanalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Lara Kadis - Mojito 02:56
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno