Obavijesti

Video

Komentari 14

Atraktivne influencerice te zovu u novi show: Prijavi se i osvoji nagradu od 150 tisuća kuna!

Atraktivne influencerice te zovu u novi show: Prijavi se i osvoji nagradu od 150 tisuća kuna!

JoomBoosovka Petra Dimić i Ela Jerković bit će voditeljice novog Rap School showa na JoomBoosa, u kojemu najveći reperski talenti mogu pokazati svoje vještine i osvojiti nagrade vrijedne čak 150.000 kuna

VIDEO

Nova, treća sezona najpopularnijeg hip-hop showa u regiji na JoomBoosu bit će nešto drugačija nego dosad. Rap Camp postaje Rap School, a iako glavna lica ostaju ista, Fil Tilen, Marin Ivanović Stoka i Hiljson Mandela, više neće biti mentori kandidata, već će biti u ulozi sudaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petra Dimic (@saamopetraa)

No, osim novog imena, bit će još nekih novosti u novoj, nadolazećoj sezoni, za koju su prijave već krenule i traju sve do 15. listopada. Naime, dok je u prethodnim sezonama voditeljica bila JoomBoosovka Petra Dimić, ona se sada seli na voditeljsku poziciju u back stage, a pridružit će joj se popularna domaća YouTube zvijezda, Ela Jerković. 

- Ovoga puta neće biti timova, mentori postaju žiri i cijeli ćemo show prikazati u potpuno novom svjetlu. Tražimo reperske talente koji znaju što žele na sceni. Ela i Petra će biti savršen voditeljski par iza scene i one će iz kandidata u emisijama izvlačiti one najzanimljivije i najsočnije detalje - ispričali su iz JoomBoosa. Prijave za treću sezonu 'Rap Schoola' već su krenule, a prijaviti se možete na službenoj stranici: rapschool.24sata.hr. Ubrzo nakon zaključavanja prijava kreću epizode showa na JoomBoos YouTube kanalu i svim ostalim platformama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petra Dimic (@saamopetraa)

Uvod u novu sezonu pružit će pobjednik prošlogodišnjeg showa, Karlo Kreš Š, koji će, u periodu prijava za 'Rap School', izbaciti svoje prve tri pjesme i spota na JoomBoosu. Prva njegova autorska pjesma koja nas čeka na JoomBoos YouTubeu je 'Bad Boy', a nakon toga izlaze 'Budva' i 'Ovisan'.

O važnosti očuvanja autorskog djela, kreativnosti te originalnosti u stvaranju glazbe također će učiti kandidati u ovogodišnjoj sezoni Rap School showa, a o tome će ih, uz članove žirija, učiti i stručnjaci iz ZAMP-a, koji predstavlja krovnu organizaciju koja pomaže hrvatskim glazbenicima u očuvanju autorskih prava njihove glazbe. A kako izgleda to očuvanje autorskih prava kad je u pitanju internet, na kojem se glazba širi brzinom koju nitko ne može pratiti?

- Na Internetu i digitalnom tržištu situacija za autore unazad nekoliko godina nije baš bila sjajna. Mnoge su platforme na činjenici korištenja autorskih djela od strane svojih krajnjih korisnika stvorila velika carstva, a pritom su do nedavno koristile manjkavost propisa i neuređenost tržišta pa autori za takva korištenja nisu bili pošteno plaćeni. Također, i legalni pretplatni servisi bili su u problemu jer nisu mogli konkurirati besplatnom YouTubeu. No, i u takvim uvjetima HDS ZAMP je uspio sa svim vodećim platformama i mrežama, YouTube, Facebook, Instagram, TikTok, kao i servisima poput Spotifya, Apple Musica, Google Musica itd. sklopiti ugovore o korištenju djela. Odnedavno je i europskim direktivama to digitalno tržište uređeno, a mi smo iskoristili smo sve zakonske mogućnosti pa smo u doba COVID-19 taj dio poslovanja proširili van granica Hrvatske. To znači da ćemo izravno, brže i kvalitetnije evidentirati korištenje glazbe hrvatskih autora na platformama i servisima diljem svijeta Hrvatske pa će time i ti prihodi s tog tržišta rasti - objasnio je Nenad Marčec, glavni direktor HDS ZAMP-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje