Obavijesti

Video

Komentari 71

Bačić na 'Poligrafu': 'Imala sam seks na javnom mjestu, a više volim guzu od svojih grudi...'

Bačić na 'Poligrafu': 'Imala sam seks na javnom mjestu, a više volim guzu od svojih grudi...'

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA donosi vam novu epizodu Poligrafa. Nova inspektorova žrtva je popularna pjevačica Lidija Bačić 'Lile'. Na YouTube kanalu i Videoteci 24sata pogledajte na kojim se pitanjima 'poskliznula'.

VIDEO

Lidija, biste li se ikada prijavili u reality show? Biste li ikada pjevali na političkim skupovima? Je li istina da ste prije solo karijere bili prateći vokal svoje sestre? Jeste li velika vjernica? Jeste li ikada imali seks na javnom mjestu? Je li istina da na sebi više volite guzu od grudi? Jeste li se ikada privatno fotografirali goli? Želite li se udati i roditi u budućnosti? Koje je još pitanja i potpitanja postavio inspektor pogledajte u petak 12 sati na našem YouTube kanalu i Videoteci 24sata. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU POLIGRAFA: 

- Kakva pitanja... - komentirala je jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih pjevačica Lidija Bačić. Neugodnost nije mogla prekriti čak ni rukama. Lupkala je prstima po stalo, crvenila se i pokušala se šaliti s inspektorom koji ju je rešetao pitanjima.

Na početku poligrafa inspektor je krenuo s laganim pitanjima, a među njima našlo se pitanje i o nastupima na političkim skupovima.

- Ne bih. Mislim da te to obilježi za cijeli život i stalno te prati! - odlučno je odgovorila. 

Inspektor ju je pitao i je li ikada projurila kroz crveno. Za odgovor nije bila posve sigurna, ali zato je posve znala opisati situaciju u kojoj ju je zaustavila policija. 

- Bila je noć i ja sam raspalila muziku i počela pjevat. Vozila sam jedno 'dvista'... Poletjela je noga, ali su me pustili - objasnila je Bačić.

- Lijepa je i obla! - 'prasnula' je u smijeh kada je morala komentirati zašto svoju guzu voli više od svojih grudi. 

Iduće pitanje na trenutak je ugasilo smijeh. Lidiju je uznemirilo pitanje je li se ikada fotografirala gola.

- Tko smišlja ova pitanja!? - nije joj bilo posve drago.

Inspektor se pokušao braniti i 'ugasiti vatru' komentarom 'Tko se nije slikao gol!?', a u epizodi možete provjeriti je li Lidija na ovo pitanja iskreno odgovorila ili je lagala.

Osim intimnih pitanja 'na stolu' je bilo i pitanje o ljubavnom životu. 

- Želim se udati i roditi djecu u budućnosti - odgovorila je.

Na pitanje je li ikada imala seks na javnom mjestu naglo je porumenila te sakrila lice rukama.

- Pa recimo da je u pitanju bila neka plaža - odgovorila je te dodala:

- Ovo je stvarno škakljivo pitanje. Jesi li ti ikada imao seks na javnom mjestu?

Kako je odgovorio inspektor, što su na kraju zaključili o seksu na javnom mjestu, te koji su sve odgovori bili lažni, pogledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata u petak u 12 sati.

 Na kraju ispitivanja Lidija je bila uvjerena da je 'dobro prevarila poligraf'.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno