Obavijesti

Video

Komentari 1

'Baka gamerica': Shirley Curry ima 83 godine i obožava igrice

Iako to nije očekivala, Shirley Curry postala je YouTube zvijezda. Ova baka (83) iz SAD-a oduševila je internet nakon što je na svom YouTube kanalu krenula objavljivati videe njenog igranja popularnog 'Skyrima'

VIDEO

Nakon objave prvog videa na YouTube 2015. godine, Shirley Curry (83) probudila se sa zatrpanim e-mailom oduševljenih fanova. 

-Samo sam sjela i plakala, iznenadilo me, nisam znala što bih napravila - rekla je, kako joj od milja tepaju 'Baka Skyrim'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:22

Nije očekivala slavu i tako pozitivne reakcije. Igrati je počela nakon što joj je sin poklonio njegovo staro računalo i jednu računalnu igricu. Planirala ga je koristiti za razvrstavanje i spremanje recepata, ali kaže kako je to sada u potpunosti zanemarila. U svojim videima otvoreno priča o svojim godina jer smatra kako igrice nisu namijenjene samo mlađoj publici.

-Ne želim se skrivati iza nekih smiješnih imena i sličica, obožavam igrati - rekla je Shirley, koja je u roku od tri godine skupila više od 500.000 pretplatnika na svom kanalu.

Njeni pratitelji je obožavaju, a ona ih na početku svakog videa pozdravlja s: 'Bok, unuci'. Voli čitati pozitivne komentare ispod svojih videa i sretna je što je inspiracija mnogima. No, ima i negativnih komentara.

-Znaju mi pisati svakakve stvari, ali ja im pristojno odgovorim kao što bi svaka baka odgovorila djetetu bez mozga - kaže Shirley.

Upisana je i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najstarija 'gamerica' koja objavljuje na YouTube-u, a dobila je i svoj lik u igrici.

-Presretna sam zbog toga, drago mi je da će netko igrati s mojim likom - zaključila je.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'
VOX POPULI

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'

Pitali smo prolaznike koliko misle da će potprošiti ove godine za Uskrs. I dok većina kaže da će potrošiti više, neki tvrde da će im biti isto. Pogledajte u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!
NOVI IZAZOV ZA POLICIJU

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!

U Split dolazi više od 1400 gostujućih navijača, koje ovaj put neće prebacivati u autobuse pa tako pratiti do stadiona, jer navodno gradska prijevoznička tvrtka nije htjela ustupiti autobuse