Obavijesti

Video

Komentari 69

'Bandića se bojim sanjati, to je horor i zbog šoka se probudim'

'Bandića se bojim sanjati, to je horor i zbog šoka se probudim'
1

Najpoznatija zagrebačka prosvjednica Višnja Škreblin (74) na YouTube kanalu 24sata komentirala je gafove političara. Bez dlake na jeziku, Višnja ih je 'oprala' kao nitko dosad

VIDEO

Užasno sam bila uzrujana. Zamislite, to je saborski zastupnik koji dođe pred kamere, koji se bahati, cijelo vrijeme govori 'ja, ja, ja' i onda kad mu ja pokažem svoje ogledalo, on gleda u nebo. Oni su počeli s Bogom 'bedaka delati'. Rekao mi je da s kojom sam ja brigadom došla, zamislite, prije svega me je uvrijedio kao ženu. Kaj ja zgledam kao da imam 104 godine? Nisam mogla biti u partizanima, brigada ne dolazi u obzir, rekla je Višnja Škreblin (74), najpoznatiji zagrebačka prosvjednica.

POGLEDAJTE REAKCIJU VIŠNJE ŠKREBLIN: 

U svojoj kući ima više od stotinjak transparenata. Ove godine je već na Markovom trgu dala podršku učiteljima i profesorima, tetama u vrtiću, ali i u ključnom trenutku se našla pred zastupnikom Stevom Culejem, kojem je dobro očitala bukvicu zbog raspuštanja Sabora. 

Višnji smo dali da komentira i ostale političare. Pustili smo joj Kolindu Grabar-Kitarović i slavni govor prije izbora u kojem spominje da će Hrvati na internetu raditi za 8000 eura, zatim Milana Bandića i njegove vratolomije, gafove Damira Krstičevića te pad Zorana Milanovića i baljezganje Davora Bernardića.

Takva kakva i jest, bez dlake na jeziku, rekla je sve što misli o njima. 

- Moram i ja priznati, hvala Bogu da Kolinda više nije predsjednica. Upravo ovo što sada slušamo, meni je izrazito neugodno. Čak nisam bila ljuta na nju nego na njezine suradnike. Ne mogu vjerovati da su joj to dozvolili. Žao mi je i ne bih više da se pojavi. Bilo mi je drago da je bila predsjednica jer je žena, ali zaista nije moj odabir - rekla je Višnja. 

- Bandić mi je bolna točka. Bojim ga se sanjati. Od šoka se probudim jer to mi je najgori horor. On je pljuska cijelom Zagrebu. To što on govori, pa to pas s maslom ne bi pojeo - rekla je. Video isječak iz 2009. kada je bos po snijegu puzao na grobu, Višnju je posebno zgrozio.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Višnja Škreblin 11:20

- Vidite kaj on dela! Kaj je on u stanju za svoju popularnost napraviti - uskliknula je. Pustili smo joj i pad Zorana Milanovića s oklopnog vozila za vrijeme poplava u Gunji. 

- Malo je dulje sjedio pa mu je noga odrvenila - rekla je o Milanoviću kroz smijeh.

A što misli o vođi SDP-a Davoru Bernardiću? 

- Bernardić je pametan dečko. Može mu se sve prilijepiti, i da nije lider, ali on je pošten dečko. Treba biti malo više samokritičan i treba još pričekati da dođe njegovo vrijeme. I zgodan je, kaj je, je, no moj lider nije - rekla je Višnja. 

Njezinu reakciju pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu