Obavijesti

Video

Komentari 11

'Bebu sam stavila na spavanje i sad ću s vama uživati u pjesmi'

'Bebu sam stavila na spavanje i sad ću s vama uživati u pjesmi'
2

Franka Batelić u live koncertu na YouTube kanalu u sklopu akcije #zajedno24sata otpjevala je pjesme 'S tobom', 'Kao ti i ja' i 'Sve dok sanjaš' u akustičnoj verziji

VIDEO

Mi smo kod none u stanu. Ona dolje spava, kao i beba, a mi smo ostali doma i za vas sad startamo s pozitivom, rekla je pjevačica Franka Batelić. Povodom velike akcije #zajedno24sata, Franka i brojni hrvatski pjevači i pjevačice u svojim domovima snimili su nam mini koncerte. Oni su, kao i većina zemlje, pogođeni novonastalom situacijom zbog korona virusa. Gaže i snimanja su im otkazani, no pjesma je ono što im nitko ne može oduzeti, čak ni ovaj 'nevidljivi neprijatelj'. 

POGLEDAJTE FRANKIN MINI KONCERT: 

- Jako je čudno pjevati kod kuće. Ostanimo svi doma u ovom vremenu koji je nalik SF filmu - rekla je Franka. U liveu je otpjevala svoje tri uspješnice - 'S tobom', 'Kao ti i ja' te najnoviju pjesmu 'Sve dok sanjaš' a na gitari ju je pratio njezin brat Nikola Batelić. 

- Ljudi moji, nemojte mi zamjeriti. Ovo je jedini trenutak u danu koji imam slobodno zbog bebača. Drago mi je da smo ovo uspjeli snimiti za vas. Ostanite doma i bravo za akciju 24sata - dodala je mlada mama.

U live koncertu su pjevali i Lidija Bačić s bendom, Damir KedžoLuka NižetićTonči Huljić s kćeri HanomZsaZsaAntonija Šola, Vlaho Arbulić i mnogi drugi. Na YouTube kanaluportalu i Facebook-stranici 24sata i sljedeći tjedan pratite live koncert hrvatskih izvođača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svi oni pjevaju iz svojih domova, a mi vam prenosimo njihove najveće hitove, a koncerte donosimo u suradnji s partnerom TEDxZagreb.

Projekt nastavak kampanje #zajedno24sata u kojoj poznate osobe iz javnog života šalju poruke podrške hrvatskom narodu u ovim teškim vremenima. Podsjetimo, na našim platformama možete uživati i u predstavama zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno