Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Bivša miss Universe razbila je Šebalja u driftu: Ovako se vozi!

Nakon što je popularni youtuber Omčo otvorio drugu sezonu serijala 'Zvijezde vrište', u drugoj epizodi, Juraj Šebalj je dobio priliku provozati svoju kolegicu Jelenu Lešić

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL .
32 komentara

Moja životna želja se danas ispunila. Uvijek sam molila Juru da me provoza. Danas mi se ispunila želja da mogu driftati i mislim da sam uspjela, a okrenula sam se i pod ručnom. Odličan je osjećaj, rekla je jedna od najljepših Hrvatica i bivša Miss Universe Hrvatske Jelena Lešić. U javnosti je ostala primijećena 2010. kada se pojavila u spotu za Hrvatsku turističku zajednicu, koji je cenzuriran na intervenciju tadašnje premijerke Jadranke Kosor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon youtubera Omče koji je gostovao u prvoj epizodi druge sezone serijala 'Zvijezde vrište' koji izlazi na YouTube kanalu, Šebalj je ovoga puta dobio priliku ugostiti svoju kolegicu Jelenu Lešić s kojom snima emisiju o automobilima. Ona je bez straha sjedila u autu dok je Šebalj driftao stazom u Novom Marofu, a nastavila je i popularnu tradiciju.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL - Dokaži da si imala pet iz glazbenog i otpjevaj mi nešto - našalio se Šebalj, a Jelena je prihvatila njegov izazov i otpjevala par stihova poznate dječje pjesme 'Bratec Martin', ali i poznatu budnicu Ljudevita Gaja 'Još Hrvatska ni propala'. Nakon razgovora, došlo je vrijeme da bivša missica preuzme volan.

VIDEO: OMČO U ZVIJEZDE VRIŠTE Bosanski kralj YouTubea kod Šebalja: 'Pazi, ispada ti burek'

Jelena se u početku borila s volanom koji nema servo, no ubrzo se navikla, a Šebalj je krenuo sa izazovima. Prvi zadatak za Jelenu bio je da nauči driftati. Nakon nekoliko neuspješnih pokušaja, uspjela je.
- Imamo drift! Šariću, ovako se vozi! - ponosno je uskliknuo Šebalj, a Jelena je uživala.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL No, nije stala samo na driftu. Kasnije je i okretala auto pod ručnom.
- To! Kako sam ga okrenula! - ponosna je bila voditeljica, a Šebalj ju je pohvalio i zapljeskao na uspješno odrađenom zadatku. Ispunila je njegova očekivanja pa je odlučio odraditi posljednji izazov koji joj je bio namijenjen. Napravio joj je sendvič dok je ona vozila i driftala stazom.

Novu epizodu serijala 'Zvijezde vrište' pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message