Obavijesti

Video

Komentari 30

Bivša miss Universe razbila je Šebalja u driftu: Ovako se vozi!

Bivša miss Universe razbila je Šebalja u driftu: Ovako se vozi!
3

Nakon što je popularni youtuber Omčo otvorio drugu sezonu serijala 'Zvijezde vrište', u drugoj epizodi, Juraj Šebalj je dobio priliku provozati svoju kolegicu Jelenu Lešić

VIDEO

Moja životna želja se danas ispunila. Uvijek sam molila Juru da me provoza. Danas mi se ispunila želja da mogu driftati i mislim da sam uspjela, a okrenula sam se i pod ručnom. Odličan je osjećaj, rekla je jedna od najljepših Hrvatica i bivša Miss Universe Hrvatske Jelena Lešić. U javnosti je ostala primijećena 2010. kada se pojavila u spotu za Hrvatsku turističku zajednicu, koji je cenzuriran na intervenciju tadašnje premijerke Jadranke Kosor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon youtubera Omče koji je gostovao u prvoj epizodi druge sezone serijala 'Zvijezde vrište' koji izlazi na YouTube kanalu, Šebalj je ovoga puta dobio priliku ugostiti svoju kolegicu Jelenu Lešić s kojom snima emisiju o automobilima. Ona je bez straha sjedila u autu dok je Šebalj driftao stazom u Novom Marofu, a nastavila je i popularnu tradiciju.

- Dokaži da si imala pet iz glazbenog i otpjevaj mi nešto - našalio se Šebalj, a Jelena je prihvatila njegov izazov i otpjevala par stihova poznate dječje pjesme 'Bratec Martin', ali i poznatu budnicu Ljudevita Gaja 'Još Hrvatska ni propala'. Nakon razgovora, došlo je vrijeme da bivša missica preuzme volan.

Bosanski kralj YouTubea kod Šebalja: 'Pazi, ispada ti burek'
Bosanski kralj YouTubea kod Šebalja: 'Pazi, ispada ti burek'

Jelena se u početku borila s volanom koji nema servo, no ubrzo se navikla, a Šebalj je krenuo sa izazovima. Prvi zadatak za Jelenu bio je da nauči driftati. Nakon nekoliko neuspješnih pokušaja, uspjela je.
- Imamo drift! Šariću, ovako se vozi! - ponosno je uskliknuo Šebalj, a Jelena je uživala.

No, nije stala samo na driftu. Kasnije je i okretala auto pod ručnom.
- To! Kako sam ga okrenula! - ponosna je bila voditeljica, a Šebalj ju je pohvalio i zapljeskao na uspješno odrađenom zadatku. Ispunila je njegova očekivanja pa je odlučio odraditi posljednji izazov koji joj je bio namijenjen. Napravio joj je sendvič dok je ona vozila i driftala stazom.

Novu epizodu serijala 'Zvijezde vrište' pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu