Bivša manekenka Antea Kodžoman: 'Ekstremni sportovi nisu za mene, bilo mi je muka' | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 4

Bivša manekenka Antea Kodžoman: 'Ekstremni sportovi nisu za mene, bilo mi je muka'

Bivša manekenka Antea Kodžoman: 'Ekstremni sportovi nisu za mene, bilo mi je muka'
3

Antea Kodžoman prisjetila se u Velikom intervjuu prisjetila, kako je počela njezina karijera modela, što je radila u nogometnom klubu Lokomotiva, te zašto se na kraju odlučila za posao agenta za nekretnine.

VIDEO

Antea Kodžoman je bivša manekenka i trenutna licencirana agentica za nekretnine. Prisjetila se kako je krenula njezina karijera u svijetu modelinga.

- Moja karijera je započela jako naglo i neočekivano, kad sam imala 17 godina i šetala s tatom po gradu. Tada me Snježana Mehun ugledala na cesti i povukla za rukav te ponudila posao u modnoj agenciji. Tati se to nije svidjelo, ali sam ja osjećala da je to bila dobra prilika, puno sam putovala, puno toga sam naučila. Jedino nisam shvaćala da medijski prikaz mene može se okrenuti na žutu i krivu stranu, da me mogu spajati s dečkima, koje nisam ni poznavala - ispričala nam je iskreno Antea.

POGLEDAJTE VIDEO: 

To joj je ostavilo loš dojam, jer nikad nije htjela iznositi svoj privatni život, a ljudima je bilo zanimljivo.

Kaže da se njezin život u zadnjih 10 godina drastično promijenio, ali smatra da je svaka promjena dobra. Antea je radila u Lokomotivi kao direktorica marketinga, otkrila je da je vodila nogometaše na izložbe, u kazališta da ih promovira. Odgovarala je na pitanja novinara te im birala boju za dresove.

Zagreb: Antea Kodžoman

Otkrila je da su u nogometnom klubu svi odnosi bili isključivo na profesionalnoj razini, isto tako smatra da sve ovisi o stavu žene. 

- Ako se postaviš, nitko ti neće ništa - savjetuje Antea.

Nakon 10 godina u Lokomotivi odlučila se za promjenu te se zaposlila u agenciji za nekretnine.

- Brzo su me prihvatili kao dio svog tima. Na početku mi je bilo jako teško. Težak je ritam, jako je intenzivan posao, velika je količina informacija i ljudi, vikendi nisu slobodni ako imaš ciljeve - objasnila je.

Zagreb: Antea Kodžoman

U intervjuu se prisjetila utrke s Marinom Galićem, koji je tada bio favorit na utrkama. Rally je trajao tri dana u Dugom Selu.

- Moram priznati da ekstremni sportovi nisu za mene, bilo mi je muka. Treći dan smo pali u jarak pa sam odustala - smije se Antea.

Smatra da je bolje ne idealizirati muškarce, jer kaže da ideal ne postoji. ‘Nekad nespojivo bude to što treba. Ja sam tradicionalan tip, koji voli pažnju poštovanje, cvijeće’, govori Antea.

Pogledajte video: 

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Početno slovo vašeg imena otkriva kakvog ste karaktera
SLOVA GOVORE O VAMA

Početno slovo vašeg imena otkriva kakvog ste karaktera

Neki su temperamentni, neki neorganizirani ili distancirani; ime koje vam je dano rođenjem otkriva više o vama nego što biste mislili, a u značaj imena vjerovali su još od drevnih vremena

Jakirović: Da, želim Šotičeka i Pašalića! Petko će jednom otići, a hrvatski igrači su nam skupi!
VELIKI INTERVJU

Jakirović: Da, želim Šotičeka i Pašalića! Petko će jednom otići, a hrvatski igrači su nam skupi!

Htjeli smo dovesti dva hrvatska braniča, ali to je takvo bubanje cifri, potpuno nerealno. A sad nam se svi čude kako smo uspjeli završiti dolazak Samya Mmaeea, kaže Sergej Jakirović
EKSKLUZIVNO Jadran Lazić: 'Shannen Doherty sam opustio svojim dalmatinskim šarmom'
SNIMAO 'BRENDU'

EKSKLUZIVNO Jadran Lazić: 'Shannen Doherty sam opustio svojim dalmatinskim šarmom'

Plus+ Shannen Doherty nije htjela da je se snima u vlastitoj kući pa je tako Lazić unajmio vilu na Beverly Hillsu. 'Loše je počelo, ali super završilo', kaže Jadran