Obavijesti

Video

Komentari 6

Bivša šefica Pink Pantera: 'Muškarci u zatvoru su puno solidarniji, za razliku od žena'

Bivša šefica Pink Pantera: 'Muškarci u zatvoru su puno solidarniji, za razliku od žena'
1

Olivera Ćirković je bivša pripadnica kriminalne skupine Pink Panther koja je pljačkala diljem Europe. Zbog pljački je i završila u zatvoru, gdje je provela 8 godina...

VIDEO

Pink Panter je romantizirana priča, to ime mi je nadjenula policija. Mi smo bili organizirana kriminalna grupa, ne jedna. Ja sam imala tri različita suda – za organizirani kriminal i oružane pljačke, za zalet automobilom u izloge, za lažne putovnice..., govori Olivera.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Sveukupno je bilo 116 teških krađa. Prvi put je 2006. uhićena s prijateljem u Grčkoj nakon krađe draguljarnice. Platili su dvojici izvršitelja da ukradu nakit i satove. Izvršitelji su s ulovom pobjegli, a ona i prijatelj su uhićeni kad ih je zaustavila policija tijekom rutinske kontrole. U zatvoru je provela sedam i pol godina, iako je osuđena na 30 godina, a čak je jednom i pobjegla.

- U Grčkoj nikad ne znaš, koliko ćeš vremena provesti u zatvoru. Meni su dali 30 godina, pa 12. Grčko pravosuđe te drži u velikoj neizvjesnosti. Pet godina nisam znala kolika je kazna - otkrila je.

Ispričala je da u zatvore postoje dvije vrste ljudi – oni koji su odustali i samo spavaju, te oni koji se bore za život. Olivera je trenirala u zatvoru, radila kao soboslikarica, pa je vrijeme brže prolazilo: 

- Muški zatvor je puno bolji od ženskog zatvora. Muškarci su solidarni, a žene su podmukle i sve će napraviti da unište jedna drugu - priznala je Olivera Ćirković.

Nakon zatvora Olivera je ponovno krenula u pljačku u Turskoj, ali govori da ju je tada od zatvora “spasio Bog”.

- Poslije petogodišnjeg izlaska iz zatvora, ponovo sam se vratila u kriminal. Imala sam problem na turskoj granici, gdje su me uvijek puštali bez problema. Taj dan sam imala oružje u gumi od auta. Policajac me je poslao na skener. Imala sam 5 minuta da promijenim gumu i adrenalin je odradio svoje. Uspjela sam i zauvijek završila s kriminalom - rekla je.

Osim što je definitivno završila s kriminalom, Olivera kaže da je pomenuta treća knjiga i definitivni kraj s pisanjem:

- Knjiga će biti uskoro ekranizirana. U snimanje je uključen je i Dragan Bjelogrlić. Nada se, kaže uz smiješak, da će ju glumiti neka zanosna ljepotica - zaključila je.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Nucci i Zera otkrili: 'Spotovi nam koštaju oko 15.000 eura'
VELIKI INTERVJU

Nucci i Zera otkrili: 'Spotovi nam koštaju oko 15.000 eura'

Gosti velikog intervju su Nucci i Zera. Otkrili su nam koje su najneugodnije scene doživjeli na nastupima, s kim planiraju duete, koliko im sada koštaju spotovi i što planiraju u budućnosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...