Obavijesti

Video

Komentari 11

Blaće o svojim trenucima u 'Big Brotheru': 'Mislila sam da nas čeka kaos, a bili smo u luksuzu'

Blaće o svojim trenucima u 'Big Brotheru':  'Mislila sam da nas čeka kaos, a bili smo u luksuzu'
2

Voditeljica Antonija Blaće u formatu za YouTube kanal 24sata prisjetila se svojih televizijskih početaka u Big Brotheru. Komentirala je najbolje scene te objasnila što misli o tome iz današnje perspektive

VIDEO

Mislila sam da ću ući u neku sivu kuću, da ćemo sami sklapati namještaj. A mi smo ušli u luksuz i meni je to sve bilo top. Ekipa je bila odlična, unutra sam puno naučila o ljudima, rekla je Antonija Blaće o svom prvijencu na televiziji. Bila je jedna od 12 stanovnika prve Big Brother kuće u Hrvatskoj, a nakon toga su joj se dogodile sjajne stvari u karijeri. 

POGLEDAJTE REAKCIJU ANTONIJE BLAĆE NA TOP TRENUTKE IZ BIG BROTHERA: 

- U 16 godina se svašta promijenilo. Dogodio se cijeli život - puno poslova, puno showova, ljubav, brak, živjela sam svuda, ali sad kada gledam, kao da je bilo jučer. Mislim da bi mene ovaj moj život pronašao, ali reći da to nema veze jedno s drugim bi bilo suludo - rekla je. Pustili smo joj top trenutke iz prve sezone popularnog formata, a ona nam je otkrila kako na to danas gleda. 

- Ova sezona je bila posebna po tome što smo svi unutra ušli nevini, nismo znali u što se upuštamo. Bili smo srcem, dušom i tijelom unutra. Sve mi je bilo koncentrirano na taj život tamo. I zato je bilo tako prijateljski i slatko - rekla je. U kući je provela 92 dana, odnosno ispala je taman prije finalnog tjedna u kojem su se borili Zdravko i Saša. Na kraju je pobijedio Bjelovarčanin Saša. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S ANTONIJOM BLAĆE: 

- Mi smo bili stvarno dobra ekipa i ostali smo u kontaktu, čujem se s Anom, Alenom, Sanjom, s Krešom se godinama dogovaram da se vidimo. Nismo izgubili skroz kontakt. Nije mi u niti jednom trenutku bilo teško. Imaš nekih kriza na momente, ali došla sam spremna na goru situaciju. Krizice su ti one koje inače imaš, što te inače muči karakterno. Tamo ti je sve pojačano. Sjećam se te prve večeri. Svi dođemo unutra misleći za sebe da smo dobri, dragi, zabavni i vrijedni gledanja. Onda pogledaš ostalih 11 ljudi i shvatiš da je svaki od tebe bolji, ljepši, pametniji, duhovitiji i zabavniji. Vjerojatno smo svi slični. I nije to borba za pobjedu nego ti počinješ tražiti svoje mjesto pod suncem. To je baš zanimljivo - rekla je. 

Reality show imao je veliki komercijalni uspjeh, a smatra da je tajna popularnosti novi format na tržištu, kao i simpatični kandidati.

- Mislim da smo se publici svidjeli jer smo bili prvi i atmosfera je bila odlična. Pjevali smo, pričali viceve, stalno smo nešto radili, raspravljali smo, bili smo jako aktivni. U drugim sezonama su se osjetile malo kalkulacije. Gledalo se kako doći do finala.  Po meni je ova naivna taktika i najbolja - rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Antonija Blaće reagirala na Big Brother u kojem je sudjelovala 07:16

Bila je dio i ostalih sezona Big Brothera, ali kao voditeljica. 

- To je format koji je svakako obilježio moj život. Svašta sam radila, ali ovo je dva sata stopostotne koncentracije uživo. Ne možeš se ni pripremiti jer nikad ne znaš što će ti kandidati reći iznutra. Trebaš se snaći i za mene je to voditeljski najzahtjevniji projekt - rekla je.

Cijelu reakciju pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’
KVAKA24

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’

Manuela Šola je uspješna poduzetnica. Predsjednica je Nadzornog odbora Hrvatske udruge poslodavaca, Dopredsjednica Udruge malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj udruzi poslodavaca te vlasnica i direktorica poduzeća Komunikacijski laboratorij. Ispričala nam je savjete za sve koji kreću u poduzetništvo

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'
24 PITANJA

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'

Rimski nam je odgovorio na 24 pitanja. Otkrio nam je koji su prvi izvođači koje je slušao u mladosti, birao je između Grše i Hiljsona te otkrio zašto misli da je scena postala dostupna svima
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić