Obavijesti

Video

Komentari 4

Blogerica Slavica de Jong: 'Tate mogu sve, samo ih treba pustiti'

Blogerica Slavica de Jong: 'Tate mogu sve, samo ih treba pustiti'
1

U velikom intervjuu za 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU, blogerica Slavica de Jong otkriva kako je postala uspješna, kako izgleda život sa četvero djece, te kako je upoznala supruga Nizozemca Jan de Jonga. Video pogledajte na YT kanalu 24sata

VIDEO

Najbolje se gleda video gdje pokazujem svoju kuću, imamo skoro milijun pregleda. Sagradili smo kuću od nule i ogromna je, pa sve ljude uvijek zanima tko mi pomaže - komentirala je Slavica de Jong.

POGLEDAJTE VIDEO: 
 
 

Slavica de Jong je uspješna Youtuberica i Instagram mama koju prati preko 90 tisuća followera na YouTube-u i preko 40 tisuća na Instagramu. U Velikom Intervjuu ispričala je kako je upoznala svog supruga Jan de Jonga, te kako izgleda život s najstarijim sinom Janom te kćerkama Emmi, Bellom i Annom.

Slavica priznaje da je odluka da postane blogerica bila spontana kada je postala mama drugog djeteta jer se nije htjela vratiti na klasičan posao od 8 do 16 sati.

 

- Odlično je krenulo. Ljudima se svidjelo gledati našu svakodnevicu, naša putovanja, uređenje naše kuće u Splitu. Od svih videa najbolje se gledao o mojoj kući - dodala je.

Na početku je YouTube Slavici bio hobi, a s vremenom je taj hobi postao posao koji se razvijao kroz nekoliko godina.

- Sada najviše zarađujem na YouTube-u, klijenti sami šalju upite. Osim toga imam i TikTok, to mi je prava razbibriga i super zabava. Imala sam predrasude i odbijala sam snimati za TikTok, ali sam se jako iznenadila, kad sam krenula - to je najprirodnija i najopuštenija platforma, a da se i zaraditi na njemu. Trebala bi se njemu više posvetiti - komentirala je.

Blogerica govori da suprug razumije hrvatski, ali da ga svi kritiziraju kada ne govori hrvatski.

- Ima i dosta nesporazuma u našoj obitelji, ali su takve situacije dosta zabavne, nikad se ne ljutimo - rekla je. 

Muža i poduzetnika Jana de Jonga upoznala je u Hrvatskoj gdje je on došao kao student u sklopu njegovog diplomskog rada. U njihovoj se obitelji priča nizozemski, engleski i hrvatski.

 
Priznaje da njezin suprug nije romantičan, za razliku od nje, ali zato sudjeluje u svim kućanskim aktivnostima i aktivnostima s djecom.
 
- Tate mogu sve, samo ih treba pustiti. Ja sam na početku htjela sve sama, mislila sam da sam morala sve sama, ali sam shvatila da trebam prepuštati djecu i tati - komentirala je Slavica.
 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang