Video

Komentari 0

Bodybuilder Stjepan Ursa otkrio koliko dnevno pojede jaja...

Bodybuilder Stjepan Ursa otkrio koliko dnevno pojede jaja...

Žena ne treba biti mišićava, ali mora imati svoj stav, otkrio nam je Stjepan Ursa. U serijalu '10 bizarnih pitanja' odgovarao je na pitanja vezana uz njegovu struku...

Ne vjerujem da se bodybuilderi mažu uljem, barem ne oni ozbiljni kao što sam ja. Mažemo se uljem samo na dan natjecanja, a to se radi kako bi se bolje istaknuli mišići pod rasvjetnom i na pozornici. Inače, ne vidim potrebu da bi se netko mazao ulje. Ni jedan ozbiljan bodybuilder to ne radi - garantiram, rekao je Stjepan Ursa, poznati hrvatski bodybuilder i osvajač brojnih odličja na natjecanjima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA donosi vam odgovore na čudna, zanimljiva, bizarna i često postavljana pitanja. Na bizarna pitanja vezana uz njihovu struku, odgovarat će vizažistica, ginekolog, estetski kirurg, a u ovoj epizodi, to je učinio bodybuilder.

Uz to što je predani bodybuilder, Ursa radi i kao interventni policajac. Svoje zanimanje smatra pozivom baš kao i bodybuilding koji živi 24sata dnevno.

- Ja sam ratnički tip čovjeka. Većinu vremena sam na terenu i zato sam ćelav, lakše mi je tako održavati higijenu, a što se tiče brijanja nogu, to radim dan prije natjecanja. To je jedna faza koja se mora odraditi kako bi se bolje istaknula mišićna masa - objasnio je Ursa. 

Puno je odricanja u njegovom poslu i strasti, a jedno od najvećih je prehrana koja moja biti isplanirana do najmanjih detalja.

- Dnevno pojedem i 20 jaja, ali nije mi to problem jer i za to imam sponzore - pohvalio se Ursa koji zbog svoje veličine ima problema i s odjećom. 

- Pa da, većinu stvari moram šivati po mjeri, kao što su sakoi i odjela ili radna odore. A majice mi lijepo stoje jer su mi uske pa to ne treba - zaključio je Stjepan. Cijelu epizodu s još zanimljivih pitanja pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr te na YouTube kanalu 24sata.