Obavijesti

Video

Komentari 0

Borna (19) prilazio djevojkama i ulijetao im 'pijanim' upadima

Borna (19) prilazio djevojkama i ulijetao im 'pijanim' upadima

Popularni youtuber Borna Rastović 8rasta9 (19) u sklopu JoomBoosovog serijala "Što bi bilo kad bi bilo" 24 sata morao je provesti trijezan radeći ono što inače često radimo kad popijemo koju čašicu previše

VIDEO

Ekipa ŠBBKBB serijala Borni nije unaprijed rekla kakvi ga zadaci čekaju, a već mu je prvi, gdje je trijezan morao nazvati bivšu curu i reći joj da se želi pomiriti s njom - što obično čine ljudi kada popiju, bio užasno neugodan.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Što da ja njoj kažem? 'Bok, evo zovem da te pitam kako si?' - pitao je Borna producente. Iako mu nije bilo svejedno, nazvao ju je, a nakon razgovora problijedio je od neugode. Kad su ga pitali što mu je, odgovorio je:

- Ne znam, baš se jadno osjećam. Osjećam pritisak neki. Kako da ja ovo objasnim i njoj i svojoj sadašnjoj curi? - rekao je.

Prilazio je djevojkama glupavim uletima

Sljedeći zadatak bio je da se fotografira u čudnoj pozi i tu fotografiju objavi na Instagramu. Također, vrlo neugodno, jer je na fotografiji bio skoro gol. Osim toga, producenti showa dali su mu zadatak da na trgu prilazi djevojkama s 'glupavim' upadima i da pjeva karaoke. 

Posljedice alkohola su razne i opasne, posebno za osobe mlađe od 18 godina

Sve nam je to možda normalno kad smo pijani, jer ne razmišljamo o posljedicama, ali Borna se uvjerio koliko su te stvari grozne i neugodne kad ih pokušaš izvesti trijezan.

Stručnjak u ovoj epizodi bio je Ante Bagarić, specijalist psihijatar, stručnjak za alkoholizam i druge ovisnosti. Bagarić je objasnio što je to ustvari alkohol te na koji način alkohol utječe na ljudsku psihu.

- Alkohol utječe na psihu na način da mijenja naš bogati emocionalni svijet. On je katastrofalan za sve, a posebice kad je riječ o pojedincima mlađima od 18 godina. Mozak tada još uvijek nije do kraja razvijen, kao ni emocionalni sustav, a alkohol kad to potopi nastaje neki negativan, tamni svijet - rekao je Bagarić.

Cijelu epizodu možete pogledati ovdje!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno