Obavijesti

Video

Komentari 10

Brutalno strogi žiri ocjenjivao je kandidate u TikTok showu: 'Ovo je meni sr*nje, iskreno rečeno'

Brutalno strogi žiri ocjenjivao je kandidate u TikTok showu: 'Ovo je meni sr*nje, iskreno rečeno'

Na JoomBoos YouTube kanalu napokon je izašla prva epizoda nove sezone Videostar showa. Najbolji TikTokeri u regiji traže novu nadu koja osvaja laskavu titulu pobjednika i nagrade vrijedne 120 tisuća kuna

VIDEO

Bit će ovo jako teška odluka, uff... Jako puno dobrih prijava, a samo 13 mjesta u natjecanju, odmah na početku prve epizode JoomBoos Videostara članovi žirija zaključili su da će već sad imati ogroman posao za napraviti.

POGLEDAJTE VIDEO:

U prvoj epizodi nove sezone nagrađivanog JoomBoosova serijala najveće TikTok zvijezde iz regije, Mimiermakeup, Barbi Afrika i Andrija Milivojević Wajwai, gledali su dvadesetak ponajboljih video prijava. Ali samo nešto više od pola prijavljenih smiju pustiti u natjecanje, u kojem će se kandidati boriti za nagrade vrijedne čak 120 tisuća kuna. Iako je zadatak bio težak, nisu bili ništa manje strogi nego što su na početku obećali. A komentari su im bili iskreniji i brutalniji nego u prošloj sezoni.

- Ne kužim prijavu cure koja nam u cijelom videu gotovo punu minutu govori kako obožava pjevati i kako pjeva cijeli život, a ni u jednom trenutku u videu nismo čuli kako - pjeva. To me skroz zbunilo, iskreno da vam kažem - zaključila je Mimi. Osim zbunjujućih, bilo je tu i pravih masterpiece prijava koje su bile snimljene poput pravog, pravcatog kratkometražnog filma.

- Wow, pogledajte vi taj rad kamere, to osvjetljenje, tu atmosferu. Dečko snima u 4K rezoluciji. Ovo mi izgleda stvarno kao neki film, baš je brutalno ovo snimio. To se zove prijava na JoomBoos Videostar - bio je oduševljen Wajwai nakon odgledane prijave simpatičnog Tibora Čubrila.

- Ovu curu i inače pratim na TikToku, stalno mi iskače i jako volim gledati njezina videa - rekla je Barbi Afrika nakon što su ona i ostatak ekipe pogledali prijavu Astro Aleks, cure koja živi u Londonu i na TikToku ljude podučava astrofizici. Osim njene prijave, jako im se svidio Fashion Franko, dečko koji kratkim skečevima nasmijava tisuće svojih fanova na ovoj društvenoj mreži.

- Joj, ja njega baš jako volim. Uvijek kaže sve direktno i u glavu, videi su mu kratki, taman da ti zadrži pažnju. Jako je duhovit, a uvijek ima totalno ozbiljnu facu. Svaka čast - objasnila je Mimiermakeup Frankovu prijavu. Osim njih, jako su im se svidjele i djevojke koje su se u show prijavile zanimljivim i dramatičnim makeup transformacijama i tranzicijama.

- Čovječe, pa ova se šminka bolje od tebe - našalio se Wajwai s Mimiermakeup, nakon što su odgledali makeup prijave natjecateljica. Mimi se složila i nije ovo, kaže, shvatila kao zlonamjernu provokaciju.

Kakve su još prijave stigle na Videostar ove sezone te koliko su težak zadatak imali članovi žirija i imaju li među kandidatima već sada konkurenciju, gledajte ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu u prvoj epizodi JoomBoos Videostara! Nove epizode showa pratite svakog četvrtka u 12 sati samo na JoomBoosu.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’
KVAKA24

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’

Manuela Šola je uspješna poduzetnica. Predsjednica je Nadzornog odbora Hrvatske udruge poslodavaca, Dopredsjednica Udruge malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj udruzi poslodavaca te vlasnica i direktorica poduzeća Komunikacijski laboratorij. Ispričala nam je savjete za sve koji kreću u poduzetništvo

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'
24 PITANJA

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'

Rimski nam je odgovorio na 24 pitanja. Otkrio nam je koji su prvi izvođači koje je slušao u mladosti, birao je između Grše i Hiljsona te otkrio zašto misli da je scena postala dostupna svima
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić