Obavijesti

Video

Komentari 0

Član popularnog slovenskog benda BQL htio prošvercati migrante preko granice?!

Član popularnog slovenskog benda BQL htio prošvercati migrante preko granice?!

U četvrtoj epizodi nove sezone popularnog JoomBoosova 'Prank'd' serijala youtuberi Bruno Lukić, Filip Dejanović TheSikrt i Filip Rebrović 10ficho smjestili su poznatom slovenskom glazbeniku Aneju Piletiču

VIDEO

Bruno, 10Ficho i TheSikrt su uz pomoć Roka, brata Aneja Piletiča, člana poznatog slovenskog benda BQL, napravili pravi 'prank'. Podmetnuli su mu priču da su mu u autu pronašli migranta i prepostavili da ga je htio prevesti preko granice.

POGLEDAJTE EPIZODU:

Braća Anej i Rok Piletič, članovi popularnog slovenskog benda BQL, bili su na putu iz Hrvatske za Sloveniju kada ih je na autocesti, malo prije graničnog prijelaza, zaustavila hrvatska policija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rekli su im da je riječ o rutinskoj kontroli koja se odvija zbog blizine granice i zamolili ih za uvid u dokumente. Nakon toga, zatražili su ih da otvore prtljažnik.

Po otvaranju prtljažnika, nastali su problemi.

Policajci su u njemu pronašli čovjeka za kojeg su pretpostavili da je migrant kojeg su braća Piletič namjeravala prevesti preko granice.

Policajci su počeli ispitivati Roka i Aneja, a oni su se bezupješno branili.

- Prvi put vidim ovog čovjeka,  tvrdio je član benda BQL. Govorio je da ne zna kako se on našao u njihovom prtljažniku, da su oni poslovno došli u Hrvatsku i da su na povratku kući stali popiti kavu na benzinsku crpku.

Policiji su te izjave bile sumnjive, pogotovo jer su kod migranta pronašli poveću svotu novca za koju su pretpostavljali da je iznos kojim je on planirao platiti braći što su mu pomogli da dođe do Slovenije.

- Mi smo mirni, nije ovo naš posao, branili su se Anej i Rok.

Kako je sve završilo i kako je Anej prihvatio ovu 'neslanu šalu', pogledajte u epizodi na linku!

Ako je suditi po komentarima ispod videa, i ovaj prank je oduševio gledatelje.

- Bravo Joomboose, Odlično je trojka prenkala BQL sa graničnom policijom, baš je parilo koda je real prank, Odlična 4. Epizoda PRANK DA, legende ste, obožavam vas, samo je jedan od komentara.

Nove epizode serijala Prank'd pratite svakog četvrtka na JoomBoos kanalima!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'
VOX POPULI

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'

Pitali smo prolaznike koliko misle da će potprošiti ove godine za Uskrs. I dok većina kaže da će potrošiti više, neki tvrde da će im biti isto. Pogledajte u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!
NOVI IZAZOV ZA POLICIJU

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!

U Split dolazi više od 1400 gostujućih navijača, koje ovaj put neće prebacivati u autobuse pa tako pratiti do stadiona, jer navodno gradska prijevoznička tvrtka nije htjela ustupiti autobuse