Obavijesti

Video

Komentari 6

Crtić o karanteni: Filip (22) je u radnju ubacio Vilija i Alemku

Crtić o karanteni: Filip (22) je u radnju ubacio Vilija i Alemku

U prvoj od tri epizode nove sezone crtića ‘Ekskurzija’ koji izlazi na JoomBoosu youtuberi su zapeli u karanteni, a u pomoć im stižu ministar Vili Beroš i šefica Klinike za infektivne bolesti Alemka Markotić

VIDEO

JoomBoosov youtuber Filip Rebrović (22) u karanteni je osmislio crtić o karanteni. Ministra zdravstva Vilija Beroša i ravnateljicu Klinke za infektivne bolesti, Alemku Markotić ubacio je u radnju. Moraju spasiti ekipu, ali koje su njihove supermoći?

Pogledajte epizodu: 

Vili i Alemka stižu u pomoć youtuberima

Na početku epizode ekipa se prisjeća događaja iz prošle sezone i zajedničkog ljetovanja te svih više-manje lijepih trenutaka koje su doživjeli. No, pri povratku s putovanja čeka ih neugodna vijest.

Moraju ostati u karanteni u posebnom bunkeru izgrađenom samo za domaće youtubere, a taman kad youtuberi počinju ‘gubiti razum’, tešku situaciju smiruju Alemka i Vili.

Prva JoomBoosova animirana serija

'Ekskurzija' je JoomBoosova prva animirana serija, a nove epizode nastavak su na ljetnu verziju u kojoj su youtuberi putovali po Hrvatskoj.

Za jednu epizodu potrebni su dani rada i animiranja

JoomBoosov crtić u potpunosti animira njihov youtuber, Filip Rebrović, a za završetak tek jedne epizode potrebno mu je otprilike tjedan dana, ponekad čak i dva, iako nekima izgleda da je za animaciju potrebno mnogo manje vremena.

- Iako izgleda kao da je jako jednostavno napraviti crtić, animacija zapravo zahtjeva stvarno puno posla. Za izradu samo jedne epizode potrebno mi je oko tjedan dana, a ako je radnja kompliciranija i likovi zahtjevniji za nacrtati, čak i do dva tjedna. Ali finalni je rezultat uvijek genijalan pa se sav trud i rad isplate, a i uz pomoć JoomBoos producenata sve je uvijek lakše - ispričao je Filip, kojega klinci na društvenim mrežama znaju kao 10fichu.

'Ekskurzija u karanteni' subotama

U novoj sezoni se, uz posebne goste, ponovno pojavljuju animirani JoomBoosovi youtuberi TheSikrt, Saamo Petraa, xniks2x, Doris, Svenky, Bruno, 10ficho, Ash, Magic Leon, Marco i Luciano. 

Prvu epizodu sezone ‘u karanteni’ možete ekskluzivno pogledati već sada na JoomBoos YouTube kanalu, a preostale dvije specijalne epizode pratite subotom na JoomBoosu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode