Video

Komentari 14

Danijela Martinović: 'Više se ne bojim samoće, to je samo jedan neviđeni ud s kojim se rađamo'

Danijela Martinović: 'Više se ne bojim samoće, to je samo jedan neviđeni ud s kojim se rađamo'

Danijela Martinović jedna je od članica žirija u Zvijezde pjevaju, a otkrila nam je kako se priprema za svaku emisiju te zašto izbjegava kritizirati kandidate. Pogledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata u 12 sati

Najblaža članica žirija u 'Zvijezde pjevaju', kako sama kaže za sebe Danijela Martinović, otkrila nam je kako se priprema za emisiju, boji li se još uvijek samoće, te koju bi pjesmu preporučila za prvi ples. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Obavezno prije svake emisije se otuširam hladnom vodom, a kada se ugase kamere prvo što napravim je da odahnem - rekla je Danijela, koja već više od godinu dana prakticira popularnu metodu tuširanja hladnom vodom. 

Osim toga vježba i tehnike disanja.

- Nisam još išla sa štopericom u more, ali vjerujem da bih izdržala do tri minute - otkrila je. 

storyeditor/2022-10-06/PXL_140222_91991307.jpg

Mnogi je smatraju najblažom članicom žirija, a i sama priznaje da ne voli kritizirati. 

- Volim biti afirmativna i zaista biram riječnik. 

U prošloj epizodi 24 pitanja priznala je da se boji samoće, ali sada potpuno drugačije gleda na to stanje. 

- Ne bojim se više samoće. Rekla bih da je to jedan ud s kojim se svi rađamo, ali se bojimo gledati u njega do jednog trenutka - objasnila je.

storyeditor/2022-10-06/PXL_051022_95990891-1.jpg

Priznala je i da ju je njezina pjesma 'Fortunata' sudbonosno odredila te da bi je preporučila mladim parovima za prvi ples, a voljela bi se ponovno okušati i u glumi s puno karakternijim likom.

- Voljela bih glumiti ženu kojoj se kroz film otkriva višeslojnost s porukom da o nikome ne donosimo zajljučak na prvu, pa ni na drugu - rekla je Danijela.

Finale 'Zvijezde pjevaju' pratite večeras na Prvom programu hrvatske radiotelevizije, a svih 24 pitanja pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO: