Obavijesti

Video

Komentari 10

Danima slave kraljicu: Na masovnom ručku jedu jaja u mrvicama i složenac od špeka

Danima slave kraljicu: Na masovnom ručku jedu jaja u mrvicama i složenac od špeka
5

U najpoznatijoj ulici u Londonu 'Kings road' 4. lipnja održala se i popularna ulična zabava 'King’s Road Jubilee Street Party'. Uz mnoštvo aktivnosti, posjetitelji su mogli uživati i u obilju hrane

VIDEO

Svaka datulja ima svoj okus i drugačiji udio vitamina i minerala. Ako pojedete samo jednu ovu datulju dnevno, pijete vodu i ništa drugo ne jedete danima, imali biste dovoljno nutrijenata da preživite, komentirali su sa štanda Bliskog Istoka na kojemu se mogao pronaći velik broj različitih vrsta datulja.

POGLEDAJTE VIDEO:

U subotu, 4. lipnja, od 11 do 18 sati održao se 'King’s Road Jubilee Street Party'. Bio je rasprostranjen od Sloane Squarea do Cheltenham Terrace-a, a posjetitelji su mogli uživati u paradi, proslavi unutar Buckinghamske palače, štandovima za hranu svih nacionalnosti zastupljenih u Engleskoj, ali i u aktivnostima poput plesa ili besplatnih zagrljaja.

- Ovdje je odlična zabava koja se održava svaki jubilej.  Vrlo je engleski! - komentirao je jedan od posjetitelja jedući jaja omotana mesom i mrvicama. 

Osim tipičnih engleskih jela tu su se pronašla i jela poput salate s prilogom od krumpira, ali i raznih afričkih umaka.

- Cilj nam je približiti ljudima okuse Afrike - komentirala je jedna od prodavačica na afričkom štandu.

Na uličnoj zabavi mogli ste prisutstvovati i različitim aktivnostima. Napravili su radionice sviranja bubnjeva, radionice afričkog plesa, jazz plesa, crtanja i brojne druge.

- Ovdje pokazujemo ljudima razne plesove. Danas plešemo cijeli dan kako bismo proslavili kraljičin jubilej! - komentirala je plesačica na 'King's Road' ulici.

Platinum Jubilee

Kraljica Elizabeta II. postala je prvi britanski monarh i od 2. do 5. lipnja se održavala proslava platinastog jubileja, nakon 70 godina službe, na ulicama Londona, ali i diljem Engleske. 

Na proslavi ste mogli vidjeti više od 1200 vojnika, 500 konja i čak 400 glazbenika među kojima su bili Elton John, Ed Sheeran, Diana Ross, Alicia Keys, Rod Stewart i Hans Zimmer.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana