Obavijesti

Video

Darko Janeš i Ljubomir Kerekeš odlaze u teretanu: 'Koliko dugo držimo plank? Punih 12 sekundi'

Darko Janeš i Ljubomir Kerekeš odlaze u teretanu: 'Koliko dugo držimo plank? Punih 12 sekundi'
2

Poznati glumci iz serije 'Zauvijek susjedi' stižu na 24oriđiđi produkciju - Ribica i Žabica u akciji, a ove nedjelje i u teretani! Neobični načini vježbanja, malo iskustva i puno humora. Serijal gledajte od 12 sati

VIDEO

Pa ovo izgleda kao svemirski brod! Gle koliko svjetla! Kako da uopće pokrenem traku? - Žabice, najnormalnije. Digneš ručnu, staviš u prvu i kreneš, komentirali su zainteresirano neumorni likovi Ribica i Žabica u novom pothvatu - teretani.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU: RIBICA I ŽABICA U TERETANI

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREHESH SHOW, a ovoga puta u novom ruhu - Ribica i Žabica u akciji. Svake nedjelje likovi dolaze u nove situacije koje neneadano pođu po zlu. Ove nedjelje pogledajte Darka Janeša i Ljubomira Kerekeša, poznatih kao Ribica i Žabica, u prvom posjetu teretani.

Prvi trening u teretani

I vi se trebate pokrenuti? Počinjete od sutra? Uvijek je najbolje početi odmah kao naši Ribica i Žabica. Bez obzira za škripava koljena i zakržljale mišiće, najvažnija je volja. Dobro, nemojte baš sve vježbe raditi kao naši antijunaci, ipak malo proučite sprave, pitajte nekoga za savjet. Nakon ovog snimanja Ljubomir Kerekeš i Darko Janeš popili su nekoliko tableta protiv bolova i shvatili da su pretjerali. 

- Ribice, jesi li ikada bio u teretani? - Naravno da jesam Žabice, ali slučajno. Profulao sam kladionicu koja je bila vrata do - komentirali su likovi sjedeći na klupi i razmišljajući o novom pothvatu. Nedugo nakon toga, primili su se za ruku i odlučili otići na svoj prvi trening u teretanu.

Ostali su zapanjeni spravama - od traka za trčanje, utega, do sprava za veslanje...Za njih je to bio jedan potpuno novi svijet, a boljki nije falilo. 

Dok je Darko veslao nogom, Ljubomir je veslao jednom rukom, a utege su dizali zajedno. Situacija i dogodovština definitivno nije nedostajalo!

Jan Kerekeš o serijalu

- Kroz osam epizoda serijala “Ribica i Žabica u akciji” prikazat ćemo sve ono što nas muči, a ne želimo si priznati, što zbog svojih godina, što zbog straha da ćemo se osramotiti ili razočarati.  Ribica i Žabica idu glavom kroz zid i ne zanimaju ih posljedice, samo im je važno da dođu do cilja. Svi mi volimo dobar stari "mućki" humor, tako da će Ribica i Žabica sigurno ostaviti neizbrisiv trag u 24sata Oriđiđi produkciji - komentirao je Jan uoči novog seta skečeva Kerekesh teatra.

Jan je komentirao i trenutnu situaciju u kojoj se većina umjetnika pronašla za vrijeme pandemije:

- Online kazalište ne smije biti budućnost, a žao mi je što je i sadašnjost. 90 posto naših gledatelja i pratitelja želi se vratiti u kazalište jer kazalište je živi medij. Sve ovo online, to su samo pokušaji kazališta. Do tad, snimamo videe i nasmijavamo vas koliko god znamo i možemo - objasnio je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ribica i Žabica u teretani | KEREKESH SHOW 06:28

Legendarni glumci recept su za dobar humor

Poznate glumce mogli ste gledati u brojnim televizijskim projektima, a jedan od najpoznatijih bio je serija 'Zauvijek susjedi'. Mala zgrada, poznata lica i neobične situacije u koje svi likovi upadaju, najčešće motivirani dodatnom zaradom ili osvetom. 

Ljubomir Kerekeš glumio je i u serijama, filmovima, kazalištima, ali je i sinkronizirao brojne crtiće. Od serija istaknute su 'Horvatovi' u kojoj je glumio Franju Horvata, u seriji 'Najbolje godine' kao Ante, 'Zauvijek susjedi' kao Ferdo Jurić, a od filmskih uloga 'Gdje pingvini lete' kao Alan Fjord, 'Nije kraj' kao doktor, 'Snivaj zlato moje' kao Darko Škrinjar i brojne druge. Ljubomir Kerekeš je također stalni član Hrvatskog Narodnog Kazališta.

Darka Janeša ste također moli vidjeti u brojnim filmskim, televizijskim i kazališnim ulogama. Glumio je Juru Ferdića u seriji 'Zauvijek susjedi', 'Pod sretnom zvijezdom' kao Milić, kao Skoko u 'Dolini sunca', a od filmskih uloga glumio je između ostaloga u poznatom hrvatskom dječjem filmu 'Koko i duhovi' kao Kokov učitelj.

POGLEDAJTE 1. SEZONU KEREKESH SHOWA: DIZANJE KREDITA

KEREKESH SHOW te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno