Video

Komentari 0

Deportacija i zatvor za Tarika i Bukija?! 'Hej njemački policajci, samo ne recite mojoj majci...'

Deportacija i zatvor za Tarika i Bukija?! 'Hej njemački policajci, samo ne recite mojoj majci...'

Stiže i druga epizoda humorističnog serijala Tarik i Buki u kojoj vidimo dvije strane života i rada u Njemačkoj. Nove epizode gledajte svakog petka na YouTube kanalu 24sata te Videoteci 24sata

Deportacija i zatvor!? Već u drugoj epizodi stvari su krenule totalno krivo. Tarik i Buki naglo su spakirali kofere. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovaj jednostavni i humoristični serijal prikazuje mentalitet ljudi naših prostora u raznim situacijama primjerice kroz rad gastarbajtera u Njemačkoj, tijekom opraštanja od obitelji, na putovanju i slično. A kroz sve zgode i nezgode vode vas Buki Skandal i Tarik Džinić.

- Ti si živio, a ja sam bio rob! - vikao je Tarik Bukiju.

- To se zove raspodjela poslova - zaključio je Buki. 

Čini se da su dvojica cimera (ili samo neki) shvatili kakav je zaista život gastarbajtera. Neki su krenuli pošteno, a neki zaobilaznim putem. 

- Što svi gladni dođu ovdje, jede li itko kod kuće? - Tarik je vidno iscrpljen već nakon nekoliko dana rada u kuhinji. No, Bukijeva 'genijalna' ideja skoro će promijeniti njihove živote, ali sve je krenulo krivo jednim pismom. 

Buki Skandal je romski pjevač i glazbenik rođen u Puli. Njegova popularnost dobila je zamah nakon natjecanja u emisiji Supertalent. Tarik Džinić najpoznatiji je po ulozi Džebre u humorističnoj televizijskoj seriji 'Lud, zbunjen, normalan', te u seriji 'Konak kod Hilmije' gdje glumi mladog Izeta Fazlinovića. 

U prvoj epizodi gledali smo kako se jedna tipična romska i tipična bosanska obitelj oprašta od svoje djece dok odlaze na rad u inozemstvo. Osim toga, vidjeli smo i kakvi su problemi Bosanaca pri prelasku granice, te kako je izgledao prvi susret Bukija i Tarika. 

POGLEDAJTE I PRVU EPIZODU:

U novom serijalu, Tarik i Buki, u osam epizoda očekuje vas niz vrlo životnih scena. U mnogima ćete pronaći situaciju u kojoj ste i sami bili. Garantiramo vam, Bosanac i Rom 'u duetu', nasmijat će vas do suza. 

Sve serijale i ostali sadržaj ORIĐIĐI produkcije 24sata, kao i sve epizode Tarika i Bukija, možete gledati na YouTubeu 24sata i Videoteci 24sata. Pratite nas i na Instagramu, Meta-i i na TikToku.