Obavijesti

Video

Komentari 1

Donijela svekrvi makovnjaču, a ova ju ispljunula: 'Zagoreno je!'

Donijela svekrvi makovnjaču, a ova ju ispljunula: 'Zagoreno je!'
6

Nova drama u novoj epizodi serijala 'Tko mi bolje kuha?'. Snaha je budućoj svekrvi donijela makovnjaču kao znak isprike, a ova ju je ispljunula. Epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

Ma daj! Pa ovo je zagoreno, uf!, komentirala je svekrva makovnjaču buduće snahe. Naime, snaha Martina je, u novoj epizodi serijala 'Tko mi bolje kuha?', svojoj budućoj svekrvi Mirjani, donijela makovnjaču kao znak isprike, no izgleda da svekrva nije bila oduševljena time.

POGLEDAJTE VIDEO:

Krunoslav je odabrao kako će djevojka Martina i majka Mirjana za njega pripremati špagete bolonjez. Nakon što skuhaju jelo, Tommyjev chef Fabricio Vežnaver, jela će servirati identično, kako bi Krunoslavu bilo još teže pogoditi tko je pripremio koje jelo. Nakon što su saznale što moraju pripremati, Martina i Mirjana su u Tommy dućanu nabavile namirnice i bacile se na kuhanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Htjela bih da su u braku, ali što da im ja radim. Mogu ja prigovarati koliko hoću, ali to je njihova odluka - rekla je svekrva Mirjana na samom početku kuhanja.

Komentirala je kako bi voljela da se njezin sin i buduća snaha ožene i dobiju unuke, ali i da to nije njezine odluka. Tijekom kuhanja, bile su dosta mirne, pogotovo Martina koju je uhvatila trema od kamera pa je i malo razgovarala. No, kroz razgovor s voditeljem Goranom Vinčićem Vinčom ipak je otkrila svađe koje je imala sa svekrvom.

- Jednom sam joj peglala svilenu bluzu i kako mi je zazvonio mobitel, javila sam se i peglu ostavila na košulju i zapalila sam ju - rekla je Martina, no tu nisu stale njezine nevolje sa svekrvom.

- Pred Božić, zamolila me da joj pripazim makovnjaču koja se pekla dok ona ode u grad. No, bila sam previše na mobitelu i makovnjača je zagorjela. Kada je došla doma, bila je ljuta i nije sa mnom pričala dva dana - rekla je Martina koja je i ranije u intervjuu priznala da njezina buduća svekrva zna preburno reagirati u takvim situacijama.

POGLEDAJTE I PRETHODNU EPIZODU:

Kako je ovo bila savršena prilika da se svekrvi još jednom ispriča, Martina je na set donijela makovnjaču, no izgleda da svekrvi opet nije odgovaralo. Komentirala je kako je opet zagorjela te je nakon isprobavanja čak i ispljunula komad i odlučila makovnjaču pokloniti voditelju.

Nakon ispričanih drama i incidenta s novom izgorenom makovnjačom, nastavila se s pripremanjem jela, a kako bi se još više opustile, voditelj im je donio riječi pjesme 'Dalmatinac sam' na papiru kako bi svekrva i buduća snaha mogle zajedno zapjevati. Zagrlile su se i pustile glas.

Kada su završile jela, Tommyjev chef Fabricio došao ih je isprobati i servirati identično.

- Ova tjestenina je kuhala 20 minuta previše i još je prelomila špagete. Ova druga je 15 minuta previše kuhana. Katastrofa - komentirao je Fabricio.

A onda je došao red na Krunoslava. Isprobao je oba jela i izgleda da se nije složio s profesionalnim kuharom.

- Jedna od ovih tjestenina mi nije dovoljno kuhana - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

A koga je na kraju Krunoslav odabrao, saznajte u novoj epizodi serijala 'Tko mi bolje kuha?' na YouTube kanalu 24sata. Serijala 'Tko mi bolje kuha?' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima i na 24sata.hr.

PRIJAVI SE U NOVU SEZONU

Fill out my online form.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…