Donijela svekrvi makovnjaču, a ova ju ispljunula: 'Zagoreno je!' | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 1

Donijela svekrvi makovnjaču, a ova ju ispljunula: 'Zagoreno je!'

Donijela svekrvi makovnjaču, a ova ju ispljunula: 'Zagoreno je!'
6

Nova drama u novoj epizodi serijala 'Tko mi bolje kuha?'. Snaha je budućoj svekrvi donijela makovnjaču kao znak isprike, a ova ju je ispljunula. Epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

Ma daj! Pa ovo je zagoreno, uf!, komentirala je svekrva makovnjaču buduće snahe. Naime, snaha Martina je, u novoj epizodi serijala 'Tko mi bolje kuha?', svojoj budućoj svekrvi Mirjani, donijela makovnjaču kao znak isprike, no izgleda da svekrva nije bila oduševljena time.

POGLEDAJTE VIDEO:

Krunoslav je odabrao kako će djevojka Martina i majka Mirjana za njega pripremati špagete bolonjez. Nakon što skuhaju jelo, Tommyjev chef Fabricio Vežnaver, jela će servirati identično, kako bi Krunoslavu bilo još teže pogoditi tko je pripremio koje jelo. Nakon što su saznale što moraju pripremati, Martina i Mirjana su u Tommy dućanu nabavile namirnice i bacile se na kuhanje.

- Htjela bih da su u braku, ali što da im ja radim. Mogu ja prigovarati koliko hoću, ali to je njihova odluka - rekla je svekrva Mirjana na samom početku kuhanja.

Komentirala je kako bi voljela da se njezin sin i buduća snaha ožene i dobiju unuke, ali i da to nije njezine odluka. Tijekom kuhanja, bile su dosta mirne, pogotovo Martina koju je uhvatila trema od kamera pa je i malo razgovarala. No, kroz razgovor s voditeljem Goranom Vinčićem Vinčom ipak je otkrila svađe koje je imala sa svekrvom.

- Jednom sam joj peglala svilenu bluzu i kako mi je zazvonio mobitel, javila sam se i peglu ostavila na košulju i zapalila sam ju - rekla je Martina, no tu nisu stale njezine nevolje sa svekrvom.

- Pred Božić, zamolila me da joj pripazim makovnjaču koja se pekla dok ona ode u grad. No, bila sam previše na mobitelu i makovnjača je zagorjela. Kada je došla doma, bila je ljuta i nije sa mnom pričala dva dana - rekla je Martina koja je i ranije u intervjuu priznala da njezina buduća svekrva zna preburno reagirati u takvim situacijama.

POGLEDAJTE I PRETHODNU EPIZODU:

Kako je ovo bila savršena prilika da se svekrvi još jednom ispriča, Martina je na set donijela makovnjaču, no izgleda da svekrvi opet nije odgovaralo. Komentirala je kako je opet zagorjela te je nakon isprobavanja čak i ispljunula komad i odlučila makovnjaču pokloniti voditelju.

Nakon ispričanih drama i incidenta s novom izgorenom makovnjačom, nastavila se s pripremanjem jela, a kako bi se još više opustile, voditelj im je donio riječi pjesme 'Dalmatinac sam' na papiru kako bi svekrva i buduća snaha mogle zajedno zapjevati. Zagrlile su se i pustile glas.

Kada su završile jela, Tommyjev chef Fabricio došao ih je isprobati i servirati identično.

- Ova tjestenina je kuhala 20 minuta previše i još je prelomila špagete. Ova druga je 15 minuta previše kuhana. Katastrofa - komentirao je Fabricio.

A onda je došao red na Krunoslava. Isprobao je oba jela i izgleda da se nije složio s profesionalnim kuharom.

- Jedna od ovih tjestenina mi nije dovoljno kuhana - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

A koga je na kraju Krunoslav odabrao, saznajte u novoj epizodi serijala 'Tko mi bolje kuha?' na YouTube kanalu 24sata. Serijala 'Tko mi bolje kuha?' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima i na 24sata.hr.

PRIJAVI SE U NOVU SEZONU

Fill out my online form.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Naša voditeljica snimila je udar munje u terasu: 'Išla sam po ručnik, nisam to očekivala'
MARIA GRIGORYAN VUČKOVIĆ

Naša voditeljica snimila je udar munje u terasu: 'Išla sam po ručnik, nisam to očekivala'

Voditeljica serijala 'Tko je kriv?', koji izlazi na YouTube kanalu 24sata, Maria Grigoryan Vučković snimila je trenutak udara munje u terasu. Izašla sam na terasu da pokupim ručnik, nisam očekivala da će munja udariti u terasu, jer ima ograda i drveća okolo… Zapamtite: tende, šatori i nadstrešnice neće vas zaštititi od groma, napisala je

'Postizanje apsolutne sigurnosti od kibernetičkih napada je gotovo pa nemoguće...'
KVAKA24

'Postizanje apsolutne sigurnosti od kibernetičkih napada je gotovo pa nemoguće...'

Sigurnost na internetu jedna je od ključnih stvari u zaštiti poslovanja. Zbog sve većeg broja prijetnji i ugroza, prevencija sigurnosnih propusta postaje osnova sigurnog rada. Pogledajte panel o tome s Kvaka24 konferencije
Možete li ih prepoznati? Danas su junaci, a krenuli su u GOŠK-u, Adriaticu, Jedinstvu, ZET-u...
UPOZNAJTE MINI-VATRENE

Možete li ih prepoznati? Danas su junaci, a krenuli su u GOŠK-u, Adriaticu, Jedinstvu, ZET-u...

Neki su bili mirni kao djeca, drugi su jedva čekali izvesti psinu, a neki su, nažalost, morali kao klinci proživjeti strahote rata. Obožavali su nogomet kao djeca, a sada nas predstavljaju na Euru. Upoznajte 'mini vatrene'!