Obavijesti

Video

Komentari 0

Došao iz Nizozemske samo zbog 'Spoja na slijepo': 'Iznenađen sam, isplatilo se doći zbog tebe'

Došao iz Nizozemske samo zbog 'Spoja na slijepo': 'Iznenađen sam, isplatilo se doći zbog tebe'
3

Marko je iz Nizozemske doletio u Zagreb samo zbog 'Spoja na slijepo'. A je li mu se spoj isplatio i jesu li on i Marijana kliknuli, saznajte u novoj epizodi na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

Ne vole dejtove i ne dejtaju često, a oboje su i roditelji. Jesu li našli pravu formulu za koktel ljubavi?, najavila je voditeljica serijala 'Spoj na slijepo' i seksologinja, Marina Krleža. U ovoj emisiji odlučila je spojiti Marijanu (35) i Marka (35). Kako su ovi vršnjaci funkcionirali, saznajte u epizodi.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kao i svaki muškarac kada se zaljubi, nema švrljanja uokolo, nema drugih! Ti, ti i samo ti - rekao je Marko u svojem predstavljanju, a Marijana je otkrila kako je njoj na prvom spoju najvažnije da komunikacija teče jer ne voli nelagodne tišine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kada su ušli u studio nisu se vidjeli. Između njih je bila pregrada i krenuli su s upoznavanjem na slijepo. Vidjelo se da imaju tremu, a Marijana nije htjela odgovoriti zašto se prijavila u show, dok je Marko priznao da ne izlazi duže vremena vani pa mu je ovo bilo novo iskustvo. Priznao je Marijani da živi u Roterdamu te da je u Zagreb sada došao samo zbog ovog spoja.

Zagreb: Kandidati novog showa 24sata "Spoj na slijepo" Marijana Bošković i Marko Feraković

- Pa kada ćemo na drugi spoj ako odmah dan nakon spoja ideš za Nizozemsku? - pitala se Marijana.

Nastavili su s upoznavanjem dok se još nisu vidjeli. Otkrili su jedno drugome koju glazbu slušaju te imaju li tetovaže. Kada smo im maknuli pregradu, upoznali su se, a Marina je za njih pripremila poseban izazov dok odgovaraju na pitanja koja smo im pripremili.

Naime, s obzirom na to da se oboje bave ugostiteljstvom, morali su jedno drugome pripremiti 'Koktel ljubavi'.

- Ugodno sam iznenađen. Isplatilo se doći iz Nizozemske zbog tebe - rekao je Marko nakon što je ugledao Marijanu.

Zagreb: Kandidati novog showa 24sata "Spoj na slijepo" Marijana Bošković i Marko Feraković

Smješkali su se jedno drugome, dao joj je poklon, a počeli su i s pripremom koktela i odgovarati na pitanja. Marko je priznao Marijani da nikada ne bi pristao na otvorenu vezu, a ona je otkrila da najviše u životu žali zbog toga što nije ranije počela plesati.

- Ovo je nešto od luđih stvari koje sam napravio u životu, uvijek sam bio protiv ovakvih stvari. Ljudi su mi rekli da se idem sramotiti, ali rekao sam: Idem probati - otkrio je Marko.

Jedan izazov ih je posebno razveselio, a oboje su i htjeli pobijediti u njemu. Naime, morali su gledati jedno drugome u oči, a tko prvi odmakne pogled, mora otkriti nešto što nitko ne zna o njemu.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Najveća glupost koju sam napravio u javnost bilo je na jednoj momačkoj, taman kada se spajaju momačka i djevojačka večer. Završio sam gol na šanku i tako dočekao žene - priznao je Marko.

A kako je završio njihov spoj te jesu li kliknuli, saznajte u epizodi na YouTube kanalu 24sata. Serijal 'Spoj na slijepo' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Marko Škugor otkrio tko je za njega ženski glas Dalmacije
24 PITANJA

Marko Škugor otkrio tko je za njega ženski glas Dalmacije

Hrvatskog pjevača iz Šibenika, Marka Škugora, često nazivaju glasom Dalmacije, a on nam je otkrio tko je za njega ženski glas Dalmacije i zašto ne voli pjevati svojim bližnjima. Pogledajte u videu na YouTube kanalu

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka
IZA KULISA INFLUENCERA

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka

Influencerica Meri Goldašić, gostovala je u HRT-ovoj emisiji 'U fokusu' gdje je, zajedno s kolegama, odlučila ukazati na problem 'hejt' komentara s kojima se susreću influenceri
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...