Video

Komentari 0

Došao iz Nizozemske samo zbog 'Spoja na slijepo': 'Iznenađen sam, isplatilo se doći zbog tebe'

Došao iz Nizozemske samo zbog 'Spoja na slijepo': 'Iznenađen sam, isplatilo se doći zbog tebe'

Marko je iz Nizozemske doletio u Zagreb samo zbog 'Spoja na slijepo'. A je li mu se spoj isplatio i jesu li on i Marijana kliknuli, saznajte u novoj epizodi na YouTube kanalu 24sata

Ne vole dejtove i ne dejtaju često, a oboje su i roditelji. Jesu li našli pravu formulu za koktel ljubavi?, najavila je voditeljica serijala 'Spoj na slijepo' i seksologinja, Marina Krleža. U ovoj emisiji odlučila je spojiti Marijanu (35) i Marka (35). Kako su ovi vršnjaci funkcionirali, saznajte u epizodi.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kao i svaki muškarac kada se zaljubi, nema švrljanja uokolo, nema drugih! Ti, ti i samo ti - rekao je Marko u svojem predstavljanju, a Marijana je otkrila kako je njoj na prvom spoju najvažnije da komunikacija teče jer ne voli nelagodne tišine.

Kada su ušli u studio nisu se vidjeli. Između njih je bila pregrada i krenuli su s upoznavanjem na slijepo. Vidjelo se da imaju tremu, a Marijana nije htjela odgovoriti zašto se prijavila u show, dok je Marko priznao da ne izlazi duže vremena vani pa mu je ovo bilo novo iskustvo. Priznao je Marijani da živi u Roterdamu te da je u Zagreb sada došao samo zbog ovog spoja.

Zagreb: Kandidati novog showa 24sata "Spoj na slijepo" Marijana Bošković i Marko Feraković

- Pa kada ćemo na drugi spoj ako odmah dan nakon spoja ideš za Nizozemsku? - pitala se Marijana.

Nastavili su s upoznavanjem dok se još nisu vidjeli. Otkrili su jedno drugome koju glazbu slušaju te imaju li tetovaže. Kada smo im maknuli pregradu, upoznali su se, a Marina je za njih pripremila poseban izazov dok odgovaraju na pitanja koja smo im pripremili.

Naime, s obzirom na to da se oboje bave ugostiteljstvom, morali su jedno drugome pripremiti 'Koktel ljubavi'.

- Ugodno sam iznenađen. Isplatilo se doći iz Nizozemske zbog tebe - rekao je Marko nakon što je ugledao Marijanu.

Zagreb: Kandidati novog showa 24sata "Spoj na slijepo" Marijana Bošković i Marko Feraković

Smješkali su se jedno drugome, dao joj je poklon, a počeli su i s pripremom koktela i odgovarati na pitanja. Marko je priznao Marijani da nikada ne bi pristao na otvorenu vezu, a ona je otkrila da najviše u životu žali zbog toga što nije ranije počela plesati.

- Ovo je nešto od luđih stvari koje sam napravio u životu, uvijek sam bio protiv ovakvih stvari. Ljudi su mi rekli da se idem sramotiti, ali rekao sam: Idem probati - otkrio je Marko.

Jedan izazov ih je posebno razveselio, a oboje su i htjeli pobijediti u njemu. Naime, morali su gledati jedno drugome u oči, a tko prvi odmakne pogled, mora otkriti nešto što nitko ne zna o njemu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Najveća glupost koju sam napravio u javnost bilo je na jednoj momačkoj, taman kada se spajaju momačka i djevojačka večer. Završio sam gol na šanku i tako dočekao žene - priznao je Marko.

A kako je završio njihov spoj te jesu li kliknuli, saznajte u epizodi na YouTube kanalu 24sata. Serijal 'Spoj na slijepo' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.