Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Fabijan ima cerebralnu paralizu i želi biti političar i dobar otac

Fabijan Ferara iz Tribunja student je politologije u Zagrebu, boluje od cerebralne paralize od kada je bio beba. Za svoj invaliditet kaže da ga ne koči u životu. On želi biti političar i obiteljski čovjek.

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

"Moj život se sastoji od učenja i razonode, kao i svaki drugi. Izlazim na kave, u disko klubove. S curama razgovaram bez problema. Ne sramim se zato što sam invalid", opisao je Fabijan ukratko svoj život s cerebralnom paralizom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Politika je jedino što ga privlači i nada se da će postati uspješan političar i obiteljski čovjek. "Možda jednog dana budem u nekoj stranci na visokoj poziciji, tko zna!", uz smiješak nam je govorio o svojim ambicijama.

On studira uz pomoć osobnog asistenta s kojim je, kaže, stvorio poseban odnos jer su stalno skupa. Iako se Fabijan trudi biti što samostalniji, teško se kreće bez pomoći.

"Djeca na ulici nekad čudno gledaju osobu koja se ne može kretati samostalno. S vremenom sam shvatio da je to samo znatiželja, ljudi su jednostavno znatiželjni.", objasnio nam je kako se prestao obazirati na poglede na ulici.

 

Message