Video

Komentari 2

Fashion guru o modi Šuputice na Supertalentu: Top ili flop?

Fashion guru o modi Šuputice na Supertalentu: Top ili flop?

Maja se trudi biti drugačija i u trendu, ali ponekad se i sama u svemu tome izgubi. U serijalu 'Fashion Buzz'koji se prikazuje na YouTube kanalu 24sata pogledajte modnu kritiku na njezin stil na Supertalentu

Njima četvero za stolom ustvari se najviše vide glave, a manje odjeća, pa je tako svatko izvukao svoj adut. Davor Bilman se sjaji, Janko Popović Volarić je ljepuškasti pa puca na tu kartu, a Martina Tomčić je odlučila skrenuti pažnju sa zalizanim frizurama. Zato je Maja iskoristila priliku. Radi lude frizure, stavlja umetke i ukrase. Tu je i svih mogućih divljih životinja, poput leoparda ili zebre te kruna, cvijeća ili pletenica... - rekao je Boris Banović.

POGLEDAJTE VIDEO:

U 'Fashion Buzzu' prokomentirao je stajling Maje Šuput, a osvrnuo se i na ostale članove žirija u Supertalentu.

Izabrao je njezine najupečatljivije kombinacije i shvatio da Maja jako voli eksperimentirati. Naravno, ponekad i pogriješi, ali pohvalio je njezin razigrani stil. 

- Maji skidam kapu na tom silnom presvlačenju i mijenjanju kreacija jer se vidi da stvarno ulaže puno truda u sve to. Ima tu posla, treba se namontirati svaki dan - rekao je te dodao da je to što ona nosi visoka moda za razliku od Martininih zavjesa.

POGLEDAJTE EPIZODU ZENZACIJE:

Modnu kritiku Borisa Banovića pogledajte na YouTube kanalu 24sata.