Obavijesti

Video

Komentari 8

Ferdo i Jura iz Zauvijek susjedi u posjeti seks shopu: 'Ulazimo da obogatimo svoj ljubavni život!'

Ferdo i Jura iz Zauvijek susjedi u posjeti seks shopu: 'Ulazimo da obogatimo svoj ljubavni život!'
1

Svake nedjelje Ljubomir Kerekeš i Darko Janeš odlaze u novu avanturu! Ovoga puta odlučili su začiniti svoje ljubavne živote odlaskom u seks shop. Što su sve našli i kako su se proveli pogledajte u novom videu

VIDEO

Gledaj, kako ne kužiš - ja ti nikada u životu nisam bio u sexy shopu! Zato si mislim da bi mogli ući unutra da podebljamo malo naše brakove i da postanemo malo kreativniji, komentirao je jedan jedini Ljubomir Kerekeš prije ulaska u trgovinu.

POGLEDAJTE SEDMU EPIZODU: RIBICA I ŽABICA U SEKS SHOPU

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREHESH SHOW, a ovoga puta u novom ruhu - Ribica i Žabica u akciji. Svake nedjelje likovi dolaze u nove situacije koje nenadano pođu po zlu. Ove nedjelje mogli ste ih vidjeti kako prvi puta ulaze u seks shop!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ući ili ne ući?

Nakon pomnog razmišljanja ispred seks shopa, Ljubomir i Darko su se ipak odlučili ući u trgovinu. Tamo su pronašli klik-klak loptice, pumpe za mjerenje tlaka, ali i mikrofone za karaoke.

- Pogledaj Žabice, mikrofon! Ovaj nam je savršen za karaoke. I još na njemu piše 'magic', tako da ako i ne znaš pjevati dobro zvuči - komentirali su držeći u rukama sprave koje su pronašli u trgovini.

Tu su bile i 'pumpe za mjerenje tlaka'.

- Vidi, ovo je isto višenamjenski. Za izmjeriti tlak, ali i kao kompresor za gume i šlaufove - dodao je Ljubomir nakon što je pronašao još jedan uređaj.

Zgode su se samo redale...

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Legendarni glumci recept su za dobar humor

Poznate glumce mogli ste gledati u brojnim televizijskim projektima, a jedan od najpoznatijih bio je serija 'Zauvijek susjedi'. Mala zgrada, poznata lica i neobične situacije u koje svi likovi upadaju, najčešće motivirani dodatnom zaradom ili osvetom. 

Ljubomir Kerekeš glumio je i u serijama, filmovima, kazalištima, ali je i sinkronizirao brojne crtiće. Od serija istaknute su 'Horvatovi' u kojoj je glumio Franju Horvata, 'Zauvijek susjedi' kao Ferdo Jurić, a od filmskih uloga 'Gdje pingvini lete' kao Alan Fjord, 'Nije kraj' kao doktor i brojne druge.

Darka Janeša ste također mogli vidjeti u brojnim filmskim, televizijskim i kazališnim ulogama. Glumio je Juru Ferdića u seriji 'Zauvijek susjedi', 'Pod sretnom zvijezdom' kao Milić, a od filmskih uloga glumio je, između ostaloga, u poznatom hrvatskom dječjem filmu 'Koko i duhovi' kao Kokov učitelj.

POGLEDAJTE ŠESTU EPIZODU: RIBICA I ŽABICA OPLJAČKALI KOLAČOMAT

KEREKESH SHOW te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Prolaznici pogađaju provale političara: 'Ovakvu glupost bi Ivan Pernar izvalio'
VOX POPULI

Prolaznici pogađaju provale političara: 'Ovakvu glupost bi Ivan Pernar izvalio'

Pitali smo prolaznike mogu li povezati naše političare i njihove legendarne izjave. Neki su ustrajali na Ivanu Pernaru, a neki su odmah pogodili.

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...
Filip Detelić priča nam o obitelji i poslu: 'Moj nos? Rodio sam se takav, nije me kamion pogodio'
OBOŽAVA I NOGOMET

Filip Detelić priča nam o obitelji i poslu: 'Moj nos? Rodio sam se takav, nije me kamion pogodio'

Vječni dinamovac i kerempuhovac Filip Detelić priprema novu premijeru, na malim ekranima gledamo ga u ‘Tvoje lice zvuči poznato’, a na ljeto snima nastavak kultnog filma ‘ZG80’