Video

Komentari 8

Ferdo i Jura iz Zauvijek susjedi u posjeti seks shopu: 'Ulazimo da obogatimo svoj ljubavni život!'

Ferdo i Jura iz Zauvijek susjedi u posjeti seks shopu: 'Ulazimo da obogatimo svoj ljubavni život!'

Svake nedjelje Ljubomir Kerekeš i Darko Janeš odlaze u novu avanturu! Ovoga puta odlučili su začiniti svoje ljubavne živote odlaskom u seks shop. Što su sve našli i kako su se proveli pogledajte u novom videu

Gledaj, kako ne kužiš - ja ti nikada u životu nisam bio u sexy shopu! Zato si mislim da bi mogli ući unutra da podebljamo malo naše brakove i da postanemo malo kreativniji, komentirao je jedan jedini Ljubomir Kerekeš prije ulaska u trgovinu.

POGLEDAJTE SEDMU EPIZODU: RIBICA I ŽABICA U SEKS SHOPU

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREHESH SHOW, a ovoga puta u novom ruhu - Ribica i Žabica u akciji. Svake nedjelje likovi dolaze u nove situacije koje nenadano pođu po zlu. Ove nedjelje mogli ste ih vidjeti kako prvi puta ulaze u seks shop!

Ući ili ne ući?

Nakon pomnog razmišljanja ispred seks shopa, Ljubomir i Darko su se ipak odlučili ući u trgovinu. Tamo su pronašli klik-klak loptice, pumpe za mjerenje tlaka, ali i mikrofone za karaoke.

- Pogledaj Žabice, mikrofon! Ovaj nam je savršen za karaoke. I još na njemu piše 'magic', tako da ako i ne znaš pjevati dobro zvuči - komentirali su držeći u rukama sprave koje su pronašli u trgovini.

Tu su bile i 'pumpe za mjerenje tlaka'.

- Vidi, ovo je isto višenamjenski. Za izmjeriti tlak, ali i kao kompresor za gume i šlaufove - dodao je Ljubomir nakon što je pronašao još jedan uređaj.

Zgode su se samo redale...

POGLEDAJTE VIDEO:

Legendarni glumci recept su za dobar humor

Poznate glumce mogli ste gledati u brojnim televizijskim projektima, a jedan od najpoznatijih bio je serija 'Zauvijek susjedi'. Mala zgrada, poznata lica i neobične situacije u koje svi likovi upadaju, najčešće motivirani dodatnom zaradom ili osvetom. 

Ljubomir Kerekeš glumio je i u serijama, filmovima, kazalištima, ali je i sinkronizirao brojne crtiće. Od serija istaknute su 'Horvatovi' u kojoj je glumio Franju Horvata, 'Zauvijek susjedi' kao Ferdo Jurić, a od filmskih uloga 'Gdje pingvini lete' kao Alan Fjord, 'Nije kraj' kao doktor i brojne druge.

Darka Janeša ste također mogli vidjeti u brojnim filmskim, televizijskim i kazališnim ulogama. Glumio je Juru Ferdića u seriji 'Zauvijek susjedi', 'Pod sretnom zvijezdom' kao Milić, a od filmskih uloga glumio je, između ostaloga, u poznatom hrvatskom dječjem filmu 'Koko i duhovi' kao Kokov učitelj.

POGLEDAJTE ŠESTU EPIZODU: RIBICA I ŽABICA OPLJAČKALI KOLAČOMAT

KEREKESH SHOW te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.