Ferdo i Jura iz Zauvijek susjedi u posjeti seks shopu: 'Ulazimo da obogatimo svoj ljubavni život!' | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 8

Ferdo i Jura iz Zauvijek susjedi u posjeti seks shopu: 'Ulazimo da obogatimo svoj ljubavni život!'

Ferdo i Jura iz Zauvijek susjedi u posjeti seks shopu: 'Ulazimo da obogatimo svoj ljubavni život!'
1

Svake nedjelje Ljubomir Kerekeš i Darko Janeš odlaze u novu avanturu! Ovoga puta odlučili su začiniti svoje ljubavne živote odlaskom u seks shop. Što su sve našli i kako su se proveli pogledajte u novom videu

VIDEO

Gledaj, kako ne kužiš - ja ti nikada u životu nisam bio u sexy shopu! Zato si mislim da bi mogli ući unutra da podebljamo malo naše brakove i da postanemo malo kreativniji, komentirao je jedan jedini Ljubomir Kerekeš prije ulaska u trgovinu.

POGLEDAJTE SEDMU EPIZODU: RIBICA I ŽABICA U SEKS SHOPU

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREHESH SHOW, a ovoga puta u novom ruhu - Ribica i Žabica u akciji. Svake nedjelje likovi dolaze u nove situacije koje nenadano pođu po zlu. Ove nedjelje mogli ste ih vidjeti kako prvi puta ulaze u seks shop!

Ući ili ne ući?

Nakon pomnog razmišljanja ispred seks shopa, Ljubomir i Darko su se ipak odlučili ući u trgovinu. Tamo su pronašli klik-klak loptice, pumpe za mjerenje tlaka, ali i mikrofone za karaoke.

- Pogledaj Žabice, mikrofon! Ovaj nam je savršen za karaoke. I još na njemu piše 'magic', tako da ako i ne znaš pjevati dobro zvuči - komentirali su držeći u rukama sprave koje su pronašli u trgovini.

Tu su bile i 'pumpe za mjerenje tlaka'.

- Vidi, ovo je isto višenamjenski. Za izmjeriti tlak, ali i kao kompresor za gume i šlaufove - dodao je Ljubomir nakon što je pronašao još jedan uređaj.

Zgode su se samo redale...

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Legendarni glumci recept su za dobar humor

Poznate glumce mogli ste gledati u brojnim televizijskim projektima, a jedan od najpoznatijih bio je serija 'Zauvijek susjedi'. Mala zgrada, poznata lica i neobične situacije u koje svi likovi upadaju, najčešće motivirani dodatnom zaradom ili osvetom. 

Ljubomir Kerekeš glumio je i u serijama, filmovima, kazalištima, ali je i sinkronizirao brojne crtiće. Od serija istaknute su 'Horvatovi' u kojoj je glumio Franju Horvata, 'Zauvijek susjedi' kao Ferdo Jurić, a od filmskih uloga 'Gdje pingvini lete' kao Alan Fjord, 'Nije kraj' kao doktor i brojne druge.

Darka Janeša ste također mogli vidjeti u brojnim filmskim, televizijskim i kazališnim ulogama. Glumio je Juru Ferdića u seriji 'Zauvijek susjedi', 'Pod sretnom zvijezdom' kao Milić, a od filmskih uloga glumio je, između ostaloga, u poznatom hrvatskom dječjem filmu 'Koko i duhovi' kao Kokov učitelj.

POGLEDAJTE ŠESTU EPIZODU: RIBICA I ŽABICA OPLJAČKALI KOLAČOMAT

KEREKESH SHOW te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'
ŠTO TE MUČI?

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura