Obavijesti

Video

Komentari 40

Franka o snimanju spotova: Na setu smo bili u tramvaju, a u Škotskoj smo tri dana bili mokri

Franka o snimanju spotova: Na setu smo bili u tramvaju, a u Škotskoj smo tri dana bili mokri
4

Franka Batelić nedavno je izbacila novu pjesmu 'Plan B'. Za YouTube kanal 24sata opisala nam je kako je bilo na snimanju spota, a reagirala je i na svoju pjesmu i spot 'S tobom'

VIDEO

Sin Viktor obožava pjesmu. Kada sam prvi put gledala spot, držao se za kauč i cupkao i plesao. Super mu je skroz, rekla nam je pjevačica Franka Batelić o svojoj novoj pjesmi 'Plan B'. Za YouTube kanal 24sata opisala je kako je nastao spot, a prisjetila se i pjesme 'S tobom' za koju je spot snimala u Škotskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

U početnom kadru spota, Franka se šeće ulica tmurnog New Yorka, no zapravo, taj, kao i brojni dijelovi spota, snimljeni su ispred 'green screena' na koji su kasnije dodani prizori New Yorka. Franka se našalila da su je, odjevenu u bijeli baloner, nazvali 'bankarica iz Gothama'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ja sam pola dana samo šetala ispred 'green screena', uopće nisam znala kako će to izgledati - rekla je Franka. Za potrebe spota, uzeli su i tramvaj u kojem su snimali nekoliko scena, a u spotu tramvaj čak i leti. Franka je rekla da je vjerojatno ovo svima prvi put da su bili u tramvaju na ovaj način.

POSLUŠAJTE FRANKINU NOVU PJESMU 'PLAN B':

U spotu je izmijenila nekoliko outfita. Bijeli baloner, urbani outfit, trenirka, haljina, a Franka je za potrebe spota promijenila i boju očiju. Stavila je plave leće za koje nam je priznala da ih je bilo jako teško nositi.

- Ovo padanje u spotu izgleda tako nježno i nasmijano, a uopće nije bilo tako. Mi smo se 20 puta bacali s kocke na strunjaču koja je trebala biti mekana, a nije - rekla je Franka i dodala kako su i ona i Patrik Cvetko, model koji je glumio u spot, nakon tih scena imali problema s vratom. Rekla je kako joj je ovo jedan od dražih spotova jer je sve virtualno napravljeno te da bi voljela još jedan ovakav spot snimiti.

Nakon što je odgledala i prokomentirala spot za svoju novu pjesmu, Franka se prisjetila i kako je izgledalo snimanje spota za pjesmu 'S tobom'. Pjesma je izašla prije dvije godine, a pjevačica i njezina ekipa 'potegla' je do Škotske kako bi spot snimili.

- Dolazili smo s aerodroma i snimateljica je vidjela jednu super lokaciju. Odmah istog trenutka smo izašli iz auta i krenuli snimati. Po mokrim crnim obroncima sam se spuštala - rekla je Franka. Spot su snimali tri dana u okolici Edinburgha, a prisjeća se brojnih anegdota sa snimanja.

Budili su se vrlo rano kako bi se stigli spremiti i snimiti sve kadrove s obzirom na to da je mrak vrlo rano padao. Spot je snimala u vjenčanici, crnoj haljini, a kaže kako je njezina stilistica te haljine kasnije prala u kadi u hotelu.

- Snimali smo i u dvorcu. Nisu nam baš dali da snimamo, već smo mi više došli i samo počeli snimati - rekla je kroz smijeh. Kaže kako je za tri dana snimanja spota, cijelo vrijeme bila pokisla, ali to je iskustvo koje će zasigurno pamtiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Franka reagira na 'Plan B' i 'S tobom': 'Ovo padanja uopće nije bilo nježno' 08:52

Cijelu Frankinu reakciju pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našim Facebook, TikTok i Instagram profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang