Video

Komentari 40

Franka o snimanju spotova: Na setu smo bili u tramvaju, a u Škotskoj smo tri dana bili mokri

Franka o snimanju spotova: Na setu smo bili u tramvaju, a u Škotskoj smo tri dana bili mokri

Franka Batelić nedavno je izbacila novu pjesmu 'Plan B'. Za YouTube kanal 24sata opisala nam je kako je bilo na snimanju spota, a reagirala je i na svoju pjesmu i spot 'S tobom'

Sin Viktor obožava pjesmu. Kada sam prvi put gledala spot, držao se za kauč i cupkao i plesao. Super mu je skroz, rekla nam je pjevačica Franka Batelić o svojoj novoj pjesmi 'Plan B'. Za YouTube kanal 24sata opisala je kako je nastao spot, a prisjetila se i pjesme 'S tobom' za koju je spot snimala u Škotskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

U početnom kadru spota, Franka se šeće ulica tmurnog New Yorka, no zapravo, taj, kao i brojni dijelovi spota, snimljeni su ispred 'green screena' na koji su kasnije dodani prizori New Yorka. Franka se našalila da su je, odjevenu u bijeli baloner, nazvali 'bankarica iz Gothama'.

- Ja sam pola dana samo šetala ispred 'green screena', uopće nisam znala kako će to izgledati - rekla je Franka. Za potrebe spota, uzeli su i tramvaj u kojem su snimali nekoliko scena, a u spotu tramvaj čak i leti. Franka je rekla da je vjerojatno ovo svima prvi put da su bili u tramvaju na ovaj način.

POSLUŠAJTE FRANKINU NOVU PJESMU 'PLAN B':

U spotu je izmijenila nekoliko outfita. Bijeli baloner, urbani outfit, trenirka, haljina, a Franka je za potrebe spota promijenila i boju očiju. Stavila je plave leće za koje nam je priznala da ih je bilo jako teško nositi.

- Ovo padanje u spotu izgleda tako nježno i nasmijano, a uopće nije bilo tako. Mi smo se 20 puta bacali s kocke na strunjaču koja je trebala biti mekana, a nije - rekla je Franka i dodala kako su i ona i Patrik Cvetko, model koji je glumio u spot, nakon tih scena imali problema s vratom. Rekla je kako joj je ovo jedan od dražih spotova jer je sve virtualno napravljeno te da bi voljela još jedan ovakav spot snimiti.

Nakon što je odgledala i prokomentirala spot za svoju novu pjesmu, Franka se prisjetila i kako je izgledalo snimanje spota za pjesmu 'S tobom'. Pjesma je izašla prije dvije godine, a pjevačica i njezina ekipa 'potegla' je do Škotske kako bi spot snimili.

- Dolazili smo s aerodroma i snimateljica je vidjela jednu super lokaciju. Odmah istog trenutka smo izašli iz auta i krenuli snimati. Po mokrim crnim obroncima sam se spuštala - rekla je Franka. Spot su snimali tri dana u okolici Edinburgha, a prisjeća se brojnih anegdota sa snimanja.

Budili su se vrlo rano kako bi se stigli spremiti i snimiti sve kadrove s obzirom na to da je mrak vrlo rano padao. Spot je snimala u vjenčanici, crnoj haljini, a kaže kako je njezina stilistica te haljine kasnije prala u kadi u hotelu.

- Snimali smo i u dvorcu. Nisu nam baš dali da snimamo, već smo mi više došli i samo počeli snimati - rekla je kroz smijeh. Kaže kako je za tri dana snimanja spota, cijelo vrijeme bila pokisla, ali to je iskustvo koje će zasigurno pamtiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Cijelu Frankinu reakciju pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našim Facebook, TikTok i Instagram profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.