Obavijesti

Video

Komentari 16

Gledatelji zgroženi svađom u novom kulinarskom showu: 'Kakva su to vrijeđanja, užas!'

Gledatelji zgroženi svađom u novom kulinarskom showu: 'Kakva su to vrijeđanja, užas!'
6

Nižu se reakcije gledatelja na svađe svekrve i njezine buduće snahe u novoj epizodi showa 'Tko mi bolje kuha?'. Većina je zgrožena ponašanjem

O Bože, kakva su to vrijeđanja i nadmetanja. I to je poštovanja prema osobi starijoj od sebe. Užas, jadan mali, samo su neki od komentara na novu epizodu serijala 'Tko mi bolje kuha?'. Zgrozile su ih svađe i rasprave svekrve i njezine buduće snahe.

POGLEDAJTE EPIZODU:

Naime, svekrva Marina i njezina buduća snaha 'častile su se' u novoj epizodi serijala. Svekrva je u jednom trenutku svojoj budućoj snahi rekla da je sponzoruša i da samo troši njezine novce. No, ni buduća snaha joj nije ostala dužna.

- Prava si rospija i stara baba. U sve se miješaš - uzvratila joj je.

Nakon izlaska epizode na YouTube kanalu 24sata, Facebooku i TikToku 24sata, nižu se reakcije gledatelja. Većina je zgrožena ovakvim ponašanjem i vrijeđanjem.

- Ovoj maloj neodgojenoj ne bih dao ni ovce na papiru da čuva. Ali vidim da joj vino dobro ide, čak ju je morao opomenuti da smanji - komentirao je jedan od gledatelja ponašanje buduće snahe Sanje.

Bilo je još komentara koji se nisu slagali sa Sanjinim ponašanjem prema starijima i uvredama koje izrekla svojoj budućoj svekrvi. No, gledatelji nisu bili oduševljeni ni svekrvom Marinom.

- Ova nije normalna. Pusti mlade da žive svoj život. Kako tako vrijeđaš mladu djevojku? Tko si ti da sudiš je li ona njemu dobra ili nije. Roditelj se nikada ne treba miješati u brak ili vezu - komentirala je gledateljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Serijal 'Tko mi bolje kuha?' možete pratiti četvrtkom u 12 sati na YouTube kanalu 24sata, Facebooku 24sata, Videoteci 24sata te na našim TikTok i Instagram profilima.