Obavijesti

Video

Komentari 0

Glumci iz 'Zabranjene ljubavi': Tu smo se palili jedno na drugo

Glumci iz 'Zabranjene ljubavi': Tu smo se palili jedno na drugo
2

Mirna Medaković i Mario Valentić, odnosno Maja i Borna, u seriji 'Zabranjena ljubav' bili su prijatelji, a jedno vrijeme i ljubavnici. Nakon 15 godina od emitiranja, komentirali su svoje zajedničke scene

VIDEO

Nećemo imenovati ovo dvoje što su bili prije nas, našalile su se zvijezde serije 'Zabranjena ljubav'. U studio 24sata, Mario Valentić i Mirna Medaković, došli su kako bi reagirali na scene iz kultne serije. Prije njih to su učinili Antonija Šola i Zoran Pribičević u videu na YouTube kanalu 24sata. Glumci i nakon 15 godina od snimanja nisu krili iznenađenje i čuđenje.

POGLEDAJTE REAKCIJU GLUMACA NA SCENE IZ SERIJE 'ZABRANJENA LJUBAV':

Jedna od najgledanijih hrvatskih sapunica s emitiranjem je prestala 2008. godine nakon 759. epizode. Mario je glumio buntovnog poduzetnika Bornu, a Mirna Medaković konobaricu i njegovu djevojku Maju. 

- Užasno mi je neugodno gledati sebe. Vidiš kako se loše držim, kako su mi ramena pognuta, ali ništa bolje se ni sada ne držim - rekla je Mirna, sva ushićena već na prvoj sceni. Za dvojac smo izdvojili njihove najupečatljivije isječke - ljubavne scene, ali i one gdje su fiktivno bili najveći neprijatelji. 

- Koliko je ekipe to gledalo? Vjerujem da dosta jer i današnja mladež zna za seriju. Ne znam jesam li ti o tome pričao, ali dolazi mi neki 'hipster' na Maksimiru, obraća se mi se sa vi, traži me sliku, kaže mi da me gledao u 'Zabranjenoj ljubavi' i još doda da ima fotografiju sa mnom gdje sam ga držao u krilu. To ti najbolje govori koliko je godina prošlo - rekao je Mario. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Reakcija na Zabranjenu ljubav 10:06
Glumci iz 'Zabranjene ljubavi': 'Ne mogu gledati koliko je loše'
Glumci iz 'Zabranjene ljubavi': 'Ne mogu gledati koliko je loše'

- A gle frizure, već 15 godina imam lošu frizuru, poludjet ću - rekla je Mirna. Na trenutak su se i crvenili, ali ne zbog scena koje su gledali, već zbog Marijeva pitanja.

- Jesmo ti i ja bili malo zaljubljeni jedno u drugo - pitao je Mario Mirnu, a ona se na to samo nasmijala i dodala: 'Ne možeš pričati o tome!'. Raspravljali su i o nazivu serije. 

POGLEDAJTE REAKCIJU ANTONIJE ŠOLE I ZORANA PRIBIČEVIĆA NA SCENE IZ 'ZABRANJENE LJUBAVI':

- To je bilo prije 15 godina, ali bila je tu zabranjena bratsko-sestrinska ljubav, homoseksualna ljubav, ljubav između bogatih i siromašnih - rekla je Mirna, aludirajući na to kako su i tad već progovarali o tabu temama. Oboje su konstatirali kako su jako zadovoljni što su bili dijelom tog projekta.

- Ovdje to nije bio posao. Baš smo se zezali. Radili smo to jer smo voljeli - rekli su.

- Ne pamtim apsolutno ništa ružno - dodao je Valentić.

Njihovu reakciju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno