Obavijesti

Video

Komentari 1

Glumica Petra Kraljev: Na ulici me često zovu imenom iz serije

Glumica Petra Kraljev: Na ulici me često zovu imenom iz serije
4

Ljubavnu scenu bih odigrala s Tomom Hardyjem, otkrila nam je glumica iz serije 'Na granici' Petra Kraljev, koja je Pravni fakultet zamijenila glumačkom karijerom

Sve češće me ljudi prepoznaju na ulici i zovu imenom iz serije - Mirela, rekla je glumica Petra Kraljev, koja u seriji 'Na granici' glumi zgodnu i zanimljivu djevojku Mirelu Butigan. Splitsku glumicu ljubitelji naših serija pamte i po ulozi Nere Vidić u seriji 'Zlatni dvori', a uskoro priprema i novi film.

- Kada imam snimanje, dižem se u četiri ujutro, ponavljam tekst, odlazim na set i snimamo do kasno navečer, a za ulogu se pripremam tako da jako puno skupljam energije i strpljenja - objasnila nam je glumica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Petra se prošle godine i zaručila na romantičnom putovanju Italijom. Rekla je kako je njen sadašnji zaručnik Nikola Reljić bio jednostavan - kleknuo je i zaprosio. No, u naša 24 pitanja je otkrila kako planovi za vjenčanje još uvijek ne napreduju.

- Split je život, a Zagreb je posao - rekla je glumica, koja zbog snimanja serija često provodi vrijeme u našem glavnom gradu.

Za idealnu ljetnu destinaciju ipak nije odabrala mjesto na našoj obali, već Kubu. No, priznaje i da ne želi ostati živjeti u Hrvatskoj.

Petra Kraljev

- Najveća životna želja mi je otići živjeti negdje daleko - rekla je Petra, koja je otkrila i da nema glumačkih uzora, a glumac s kojim bi odigrala ljubavnu scenu je Tom Hardy.

U slobodno vrijeme voli čitati i gledati serije, a trenutno su to serije 'The night of', koju ponovno gleda te 'Černobil'. Film koji je uvijek rasplače je 'Mostovi okruga Madison', a od glazbe preferira reggaeton.

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Zapratite YouTube kanal 24sata i pratite serijal 24 pitanja.