Obavijesti

Video

Komentari 4

Goran Grgić u novoj hit seriji utjelovio bogatog tatu koji se želi zbližiti sa svojom kćeri

Goran Grgić u novoj hit seriji utjelovio bogatog tatu koji se želi zbližiti sa svojom kćeri

Prva epizoda bila je iznimno uspješna, a druga je već sada na kanalu. Nove avanture iz JoomBoosove bilingvalne hit serije 'The Outsiders' možete pogledati na JoomBoos YouTubeu i svim ostalim platformama

Nakon velikog uspjeha prve epizode, u drugoj epizodi JoomBoosove hit serije 'The Outsiders' upoznajemo još novih likova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim novih lica i mladih glumaca koji utjelovljuju tinejdžere Noahu, Elenu, Ninu, Vitu, Patrika i Andrije, u novoj epizodi u jednoj ćete ulozi imati prilike vidjeti i jedno već dobro poznato lice hrvatske glumačke scene. Poznati kazališni i filmski glumac, Goran Grgić, pojavljuje se u ulozi Eleninog tate, bogatog poduzetnika koji svojoj kćeri želi pružiti najbolji mogući život, ali se njoj to tako ne čini zbog nekih postupaka koje on poduzima.

- Otkako sam se zbog tebe morala doseliti u ovu privatnu školu, užasno mi je. Bilo mi je sto puta bolje kad sam išla u školu gdje su zapravo svi moji prijatelji. A ti stalno i neprestano trošiš, sad si kupio i ovaj skupi auto, ne znam točno gdje ćeš ga voziti - 'napala' je Elena svog tatu kad se pojavio ispred škole da je odveze doma nakon nastave.

Zagreb: Snimanje nove JoomBoosove bilingualne serije Outsideri u hotelu Sheraton

Do svađe je došlo nakon što je njezin tata pokušao prodati 'booksu' u kojoj se ona i njezini prijatelji nalaze bogatim investitorima, koji unutra žele napraviti privatnu teretanu. Borbe tinejdžera i njihovih roditelja samo su jedan aspekt koji obrađuje ova prva bilingvalna teen serija u regiji, a JoomBoos je ovim projektom još jednom pokazao da pomiče granice. Do suradnje autora serije i JoomBoosa došlo je prirodno, a dvojezičnost, korištenje engleskog i hrvatskog jezika te raznih slengova i dijalekata, definitivno nije slučajna i bez veze.

Zagreb: Snimanje nove JoomBoosove serije

- S obzirom na to da sadržaj na lokalnom jeziku teško prolazi izvan matične zemlje, doskočili smo tome upravo ovim konceptom bilingvalne serije, ali pritom se vodili time da bilingvalnost mora biti dramaturški opravdana - objasnio je jedan od autora serije, Bruno Mustić. Na snimanje ove serije glavni je glumac i inače poznata tiktok zvijezda, Josh Thorley, u Zagreb doputovao iz Londona, a ostali glumci dolaze iz raznih krajeva Hrvatske te predstavljaju sve te krajeve u svakom mogućem aspektu.

Zagreb: Glumci iz Joomboosove serije Outsideri

Kako taj spoj izgleda možete pogledati i u novoj, drugoj epizodi serije u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu, ali i ostalim platformama. Nove epizode pratite svakog četvrtka u podne, a 'The Outsidere' pratite i na službenom TikTok profilu!

POGLEDAJTE VIDEO: