Obavijesti

Video

Komentari 8

Grdović na polki: Slovenci su obradili hit 'Dalmatinac sam'

Grdović na polki: Slovenci su obradili hit 'Dalmatinac sam'

Nakon što su publiku u regiji razveselili obradom najpopularnijih hitova 2019. - 'Señorite' i 'Mišića' - Polkaholiki su uz harmoniku sada otpjevali pjesme Mladena Grdovića, Jelene Rozge i Nine Badrić

VIDEO

Polka je odlična glazba za zabave, a poznata je i kod nas, ali i vani. Slušaju je i u Njemačkoj, čak i u SAD-u, a mi je svojim obradama i drugačijim pristupom možemo još više približiti mladima i pomoći im da je zavole - kažu dečki iz slovenske grupe 'Polkaholiki'. 

Oni su svoju ljubav prema polka glazbi odlučili pretvoriti u svjetski hit, a svojim obradama domaćih i stranih pjesama vesele stotine tisuća ljudi. Upravo su izbacili polka obradu hitova Nine Badrić, Grdovića i Jelene Rozge, a video ekskluzivno možete pogledati na JoomBoos YouTube kanalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svojim mashupom pjesama 'Dalmatinac sam', 'Dani i godine' i 'Ne pijem, ne pušim' uz zvuk harmonike, Žiga (vokal), Matic (vokal i harmonika), Gašper (bas) i Rene (gitara) ponovno su spojili moderno i tradicionalno i dokazali da je polka glazba i za mlađe i za starije.

'Svaka obrada zvuči totalno drugačije'

- Svaki put kad napravimo neku novu obradu oduševi nas činjenica kako svaka stvar zvuči totalno drugačije - kažu dečki te objašnjavaju zašto su odabrali upravo ovaj žanr za probijanje na glazbenoj sceni.

 - Dugo smo razmišljali o tome u kojem ćemo glazbenom smjeru krenuti, a ono što smo htjeli jest izdvojiti se od drugih. Probali smo snimiti polka komad na moderan način i zvučalo je ludo dobro. Također, znali smo da radimo nešto dobro kad su nam ljudi počeli pljeskati nakon izvedbe, a i osmijeh na njihovim licima sve govori - govore.

Njihova je polka obrada 'Mišića' i 'Señorite' dosad pregledana više od 200 tisuća puta, a najnoviji mashup pogledajte na JoomBoos YouTube kanalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno