Obavijesti

Video

Komentari 10

Hiljson Mandela: Zvonio sam Severini na portafon, a ona je bila legenda i dala mi autogram

Hiljson Mandela: Zvonio sam Severini na portafon, a ona je bila legenda i dala mi autogram
4

Reper s Trešnjevke gostovao je u Takeoveru i izveo remix pjesme 'Bebica', a otkrio nam je i kako se snašao u ulozi mentora u Rap Campu te ispričao anegdotu sa Severinom...

VIDEO

Gledam da budem bolja osoba i radim na sebi i svojim projektima. Ne razmišljam puno o problemima oko nas jer ih vjerujem, kao i svi, imam već dovoljno. Svejedno mislim pozitivno i s vjerom u bolje sutra, premda se to po pjesmi 'Oće k***c' i ne bi dalo naslutiti, komentirao je Hiljson tako kroz smijeh trenutnu situaciju u kojoj se nalazi Hrvatska, ali i cijeli svijet.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hiljson Mandela je poznati zagrebački reper koji se proslavio u trap grupi Kuku$, a u posljednje vrijeme nastupa i solo. Snimio je duet s pjevačicom Zsa Zsom, a regiju osvojio i s pjesmom 'Bebica'. Trenutačno je mentor mladim nadama u showu Rap Camp... Kako je krenuo u solo karijeru, zanimalo nas je gdje je ostatak Kuku$ovaca?

- Dečki su u studiju, radi se na novim projektima, hitovima i pripremamo se za velike stvari koje dolaze. Došao sam bez njih malo najaviti remix 'Bebica' koji uskoro izlazi feat. Dino Blunt i Swana, a gdje bolje da to napravim nego u Takeover serijalu?! - rekao je Hiljson i objasnio što njegova obitelj, konkretno mama, misli o njegovim pjesmama.

- Majka nije pretjerani ljubitelj pjesama u kojima prostačim i koristim grube riječi, ali podržava moj rad i uvijek je, kao i otac, bila tu uz mene. Njoj je najdraža pjesma 'Frend' i to mi je više puta rekla - objasnio je dečko s Trešnjevke gdje je živio preko puta, ni manje ni više nego, Severine.

- Kao klinci smo joj znali zvoniti na portafon, a ona bi se spustila, potpisala nam autograme i bila legenda koja jest i danas. Kada se preselila malo sam se zbedirao. Bio sam klinac, a ona je baš bila prizemljena za takav rang zvijezde koja je i tada bila - ispričao nam je. Osim gostovanja u Takeoveru, koji možete pratiti na YouTube kanalu 24sata, Hiljson je i mentor u drugoj sezoni popularnog Rap Campa koji se prikazuje na JoomBoosovom YouTube kanalu.

- Zovemo se 'Legende', ali stvarno mislim da su dečki legende i dobričine, kako kaže moj buraz Shin. Jako sam ponosan na njih i baš sam ih zavolio. Toliko da zaboravljam da će svako malo netko morati napustiti show. Teško mi je zbog toga, ali ostat ćemo u kontaktu i dalje ću pomoći dečkima gdje i kad god mogu. Legende 4 Ever! - otkrio je Mandela, a nas je za kraj zanimalo što možemo očekivati od njega u budućnosti.

- Kao što sam i obećao, uskoro očekujte moj prvi solo album Mandela Effect, a nakon toga i nastavke. Znam da će sigurno biti trilogija, ali volio bih to dignuti i na 'Brzi i žestoki' razinu, tako da bude devet nastavaka - zaključio je optimistični reper.

Pokretanje videa...

Hiljson Mandela - Bebica | TAKEOVER: LIVE SESSION 03:18
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Reper Sajfer: 'Grše je najbolji hrvatski izvođač, imat ću duet s njim na svom novom albumu'
24 PITANJA

Reper Sajfer: 'Grše je najbolji hrvatski izvođač, imat ću duet s njim na svom novom albumu'

Poznati reper Sajfer odgovorio nam je na 24 pitanja. Otkrio nam je što priprema na novom albumu te koje je lekcije naučio u prošlosti. Video pogledajte na YouTube kanalu 24sata

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...